Ruhtinatar Charlene palasi viimein Monacoon – erohuhuissa vellova pariskunta onnellisen näköisenä tuoreessa perhekuvassa

Näin iloisissa tunnelmissa Monacon ruhtinaspari vieraili Suomessa vuonna 2012

Daily Mailin mukaan ruhtinatar Charlene näytti edelleen huonovointiselta. 

Monacon ruhtinatar Charlene, 43,  on palannut vihdoin kotimaahansa vietettyään kuusi kuukautta Etelä-Afrikassa erillään miehestään ruhtinas Albertista, sekä 6-vuotiaista kaksosista prinsessa Gabriellasta ja prinssi Jacquesista. Ruhtinattaren on kerrottu kärsivän sairaudesta, jonka vuoksi hän ei voinut lentää Monacoon. Charlene on kotoisin Etelä-Afrikasta. 

Charlene lennätettiin maanantaina Nizzaan. Hello Magazinen mukaan perhe lensi palatsiinsa helikopterilla. 

Ruhtinatar ilmoitti kotiinpaluusta julkaisemalla Instagramiin iloisen perhekuvan.

–  Onnellinen päivä tänään. Kiitos kaikille, kun olette pitäneet minut vahvana, Charlene kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Charlene joutui lokakuussa leikkaukseen Etelä-Afrikassa, jossa hänelle tehtiin useita toimenpiteitä. Daily Mailin mukaan hän vaikutti edelleen huonovointiselta palatessaan Monacoon. 

Pitkä erossaolo laukaisi oitis ruhtinatarparin välille erohuhut. Väitettiin, että Charlene olisi etsinyt itselleen kotia Etelä-Afrikasta. 

Syyskuun alussa uutisoitiin valokuvien kera, että samaan aikaan, kun Charlene virui Etelä-Afrikassa sairaana, suuntasi ruhtinas Albert juhlimaan yhdessä entisen rakastajattarensa kanssa. Muun muassa Daily Mail kertoo, että ruhtinas nähtiin heinäkuussa Monacossa järjestetyissä juhlissa yhdessä togolaisen lentoemännän Nicole Costen kanssa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja