Ruhtinatar Charlene palasi viimein Monacoon – erohuhuissa vellova pariskunta onnellisen näköisenä tuoreessa perhekuvassa

Monacon ruhtinaspari jatkoi Lapin kiertuettaan 0:42
Näin iloisissa tunnelmissa Monacon ruhtinaspari vieraili Suomessa vuonna 2012

Daily Mailin mukaan ruhtinatar Charlene näytti edelleen huonovointiselta. 

Monacon ruhtinatar Charlene, 43,  on palannut vihdoin kotimaahansa vietettyään kuusi kuukautta Etelä-Afrikassa erillään miehestään ruhtinas Albertista, sekä 6-vuotiaista kaksosista prinsessa Gabriellasta ja prinssi Jacquesista. Ruhtinattaren on kerrottu kärsivän sairaudesta, jonka vuoksi hän ei voinut lentää Monacoon. Charlene on kotoisin Etelä-Afrikasta. 

Charlene lennätettiin maanantaina Nizzaan. Hello Magazinen mukaan perhe lensi palatsiinsa helikopterilla. 

Ruhtinatar ilmoitti kotiinpaluusta julkaisemalla Instagramiin iloisen perhekuvan.

–  Onnellinen päivä tänään. Kiitos kaikille, kun olette pitäneet minut vahvana, Charlene kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Charlene joutui lokakuussa leikkaukseen Etelä-Afrikassa, jossa hänelle tehtiin useita toimenpiteitä. Daily Mailin mukaan hän vaikutti edelleen huonovointiselta palatessaan Monacoon. 

Pitkä erossaolo laukaisi oitis ruhtinatarparin välille erohuhut. Väitettiin, että Charlene olisi etsinyt itselleen kotia Etelä-Afrikasta. 

Syyskuun alussa uutisoitiin valokuvien kera, että samaan aikaan, kun Charlene virui Etelä-Afrikassa sairaana, suuntasi ruhtinas Albert juhlimaan yhdessä entisen rakastajattarensa kanssa. Muun muassa Daily Mail kertoo, että ruhtinas nähtiin heinäkuussa Monacossa järjestetyissä juhlissa yhdessä togolaisen lentoemännän Nicole Costen kanssa. 


Lue myös:

    Uusimmat