Lähde: Neymarilla sormensa pelissä Lionel Messi -sopassa

5:06
Lionel Messin tuoretta saagaa analysoitiin MTV Uutiset Livessä.

PSG:n jalkapallotähti Neymar on pyytänyt pariisilaisseuraa yrittämään hankkia Lionel Messin, kertoo Sky Sportsin toimittaja Bryan Swanson.

Ennätykselliset kuusi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Messi on ilmoittanut haluavansa jättää koko ammattilaisuransa ajan edustaman FC Barcelonan. Vahvimmin on huhuttu Messin ja Manchester Cityn mahdollisesta tulevasta liitosta, mutta myös PSG:tä on pidetty yhtenä potentiaalisena vaihtoehtona.

Neymar ja Messi tekivät takavuosina temppuja yhdessä Barcelonassa. Nyt Neymar haluaa saada entisen pelikaverinsa takaisin rinnalleen ja Pariisiin, Bryan Swanson raportoi.

Bryan Swanson selvittää Twitterissä, että PSG ei ole kuitenkaan tehnyt vielä tarjousta Messistä. Samalla hän kertoo, että Manchester Unitedin ei odoteta tekevän tarjousta Messistä.

Monet lähteet ovat jo kertoneet, että Messi haluaisi Manchester Cityyn, jota valmentaa Messiä aiemmin Barcelonassa koutsannut menestysluotsi Pep Guardiola. Sky Sportsin mukaan Guardiola haluaa Messin Cityyn ja argentiinalaistähti haluaa itsekin kyseisen siirron toteutuvan.

Manchester City ei ole antanut kommenttia Messin tulevaisuudesta, mutta barcelonalaislehti Sportin mukaan City olisi valmis tarjoamaan Messistä 100 miljoonaa euroa ja kolme pelaajaa: Bernardo Silvan, Gabriel Jesusin ja Eric Garcían.

Sky Sportsin mukaan PSG ja Inter Milan haluavat Messin City-siirron välin, ja kyseisten seurojen odotetaan valmistelevan tarjouksia argentiinalaistaiturista.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja