Lähde: Monaco-farssi viilensi välejä – Lewis Hamiltonin ja Mercedeksen sopimusneuvottelut jäihin

1:32
Lewis Hamilton harmitteli hankalaa ajettavuutta jo Monacon aika-ajojen jälkeen.

Lewis Hamiltonin ja Mercedeksen jatkosopimusneuvottelut on pistetty toviksi jäihin, kertoo Motorsport.comin italiankielinen versio.

Monacon kisaviikonloppu päättyi Mercedeksen kannalta todella huonoissa tunnelmissa surkeiden suoritusten vuoksi. Valtteri Bottas joutui keskeyttämään varikkopysähdyksensä yhteydessä, kun hänen rengastaan ei saatu lainkaan irrotettua autosta.

Läpi kisaviikonlopun iskukykynsä kanssa kamppaillut Hamilton puolestaan oli vasta kisan seitsemäs. Turhautunut Hamilton antoi tallilleen kipakkaa palautetta jo kesken osakilpailun, mutta brittimestari jatkoi omiensa kritisoimista kisan jälkeenkin.

Motorsportin italiankielisen version mukaan osapuolten väliset sopimusneuvottelut on tästä syystä asetettu ainakin toviksi jäihin. Sopimusneuvotteluiden takarajana on pidetty kesäkuun alussa kisattavaa Azerbaidzhanin osakilpailua, mutta nyt tallipäällikkö Toto Wolff on saanut kesäkuun puoliväliin asti aikaa saada sopimusneuvottelut maaliin.

Lähteen mukaan Hamilton ja Mercedes ovat neuvotelleet 1+1-vuotisesta jatkosopimuksesta 30 miljoonan euron kausipalkalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja