Labradorinnoutajan osuus hääseremoniassa ei mennyt ihan putkeen – morsian: "Voi hyvä luoja"

Labradorinnoutaja Colonelin osuus hääseremoniassa ei mennyt ihan putkeen – morsian: ”Voi hyvä luoja, häämekkoni” 2:09
Näin innosta puhkunut labradorinnoutaja Colonel suoritti velvollisuutensa hääseremoniassa.

Innokkaan labradorinnoutajan spurtti alttarille ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Moni lemmikkiään rakastava omistaja on varmasti vähintään pohtinut kuinka voisi saada oman karvaisen ystävänsä sisällytettyä hääseremoniaansa. Yksi yleisimmistä tavoista on luultavasti hääpotrettien lisäksi pestata lemmikkikoira kantamaan hääsormukset alttarille.

Lemmikkien kanssa voi kuitenkin kaikenlaisia yllättäviä sattumuksiakin käydä, eikä kaikki mene aina niin kuin oli suunniteltu. Äskettäin Rhode Islandilla Yhdysvalloissa asuva labradorinnoutaja Colonel meinasi kaataa kesken hääseremonian niin sulhasen, papin, kuin myös itse morsiamen. Onneksi tunnelma häissä oli kohdillaan ja häävieraat saivat makoisat naurut innokkaan koiran sormustoimituksesta.

– Voi hyvä luoja, häämekkoni! Colonelin omistaja, morsian Kate Gunio, muistelee, mitä hänen mielessään oli pyörinyt, kun hän oli nähnyt koiransa rynnistävän seremoniassa häntä kohti innosta soikeana.

Kate kertoo, että sulhanen oli yrittänyt suojella Katea ja mekkoa asettumalla hänen ja koiran väliin. Hääpari ei kuitenkaan voinut ollut koiralleen vihainen.

– Se on aina ollut maailman isoin hassuttelija. Olemme iloisia, että kaikki ystävämme ja perheemme näkivät hänet ilmielävänä omana itsenään. Muistamme sen hetken ikuisesti, Kate kertoo.

Koirankeksi palkaksi

Jotta Colonelin kaltaisia mokia ei sattuisi on jopa perustettu yrityksiä, joiden tarkoitus on prepata lemmikkejä hääseremonian velvollisuuksia varten. Danielle Marchessault työskentelee lemmikkien hääkouluttajana ja oli ollut vastuussa myös Colonelin sparrauksesta.

– Se oli innoissaan ja valmiina toimintaan, Danielle kuvaa hetkeä ennen Colonelin hurjaa ryntäystä kohti alttaria.

For the Love of Pawsss nimisen yrityksen kouluttajana toimiva Danielle oli valmistanut Colonelia hääseremonian velvollisuuksiin. H-hetkellä koira oli kuitenkin ollut niin täynnä patoutunutta intoa, ettei se ollut kyennyt hillitsemään itseään nähdessään alttarilla rakkaat omistajansa.

Kate ja hänen tuore aviomiehensä Drew kertovat, että Colonel on heille kaikki kaikessa. Pariskunta ei millään olisi voinut mennä vihille ilman, että Colonel ei olisi voinut olla paikalla todistamassa iloista seremoniaa.

Kouluttaja Danielle otti lopulta tilanteen alttarilla haltuun hakemalla innosta riehuvan koiran pois. Vaikka Colonelin toimitus ei mennyt ihan putkeen, ennen lavalta poistumista sulhanen kaivoi kuitenkin povitaskustaan Colonelille tarkoitetun koirankeksin palkkioksi.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat