Labradorinnoutaja huomasi vedessä harmaavalaan, eikä sitä pidätellyt enää mikään!

Perheen labradorinnoutaja ei kyennyt pidättelemään itseään nähtyään lahdella uiskentelevan harmaavalaan.

John Derlega jakoi sosiaaliseen mediaan harvinaislaatuisen kahden eri eläinlajin kohtaamisen, kun perheen innokas uimari, labradorinnoutaja Tippy, ryntäsi tekemään parempaa tuttavuutta merenlahdella uiskennelleeseen harmaavalaaseen.

– Valaan paras ystävä, John kuvaili tilannetta Instagram-tilillään.

Erikoinen tilanne tallentui kameraan heinäkuussa Whibleyn saaren edustalta, joka sijaitsee hiukan pohjoiseen Seattlesta, Washingtonin osavaltiossa.

– Videolla kuuluu selvästi taustalla, kuinka rannalla kirjaimellisesti jokainen ihminen yrittää estää Tippyä ensin hyppäämästä mereen ja sen jälkeen uimasta valaan luokse, John kertoo tilanteesta Storyfulille..

– Tippy, ei! naisen ääni kirkuu videolla Tippyn polskiessa kohti valasta.

"Se näytti nauttivan kohtaamisestaan valaan kanssa"

World Wildlife tietää kertoa, että harmaavalaat ovat luonnostaan suhteellisen ystävällisiä valaita ja tunnettuja uteliaisuudestaan.

Johnin mukaan meren äärellä asuva Tippy nauttii uimisesta. Normaalisti se jahtaa vedessä hylkeitä ja yrittää saada kaloja kiinni. Ennen tätä ei Tippy ollut kuitenkaan koskaan törmännyt ihka oikeaan valaskalaan.

– Yritimme kaikin keinoin kutsua Tippyä takaisin rantaan, mutta se näytti nauttivan kohtaamisestaan valaan kanssa täysin rinnoin, John kertoo.

Kuusivuotias Tippy kuuluu Johnin vaimon vanhemmille.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Storyful/Reuters, Instagram ja World Wildlife

Lue myös:

    Uusimmat