Laama, vessapaperi, mango ja 154 muuta – vuoden 2018 emojit julkaistiin

4:53

Eilen julkaistiin emojien 11.0 -päivitys, joka sisältää 157 uutta emojia eläimistä tavaroihin ja uusiin ilmeisiin. Nyt emojeita on yhteensä 2 823.

Korvaavatko emojit kohta sanat? Katso keskustelua yllä olevalta videolta!

Uutuuksien joukossa ovat muun muassa kuumaa ja kylmää viestivät ilmeet, juhlanaama, kenguru, laama, hummeri sekä supersankareita ja pahiksia.

emojipedia-11-1-sample-images-2018-emoji-11

Unicode Consortiumin uusin emojisarja paljastettiin ensi kerran jo helmikuussa, mutta eilen ne vihdoin julkaistiin älypuhelimiin. Eilisestä lähtien laitevalmistajat ja eri alustat ovat voineet alkaa tukea uusia emojeita, mutta tavallisesti niiden käyttöönotto tulee kuitenkin kestämään hiukan.

Emojiepedia kertoo blogissaan, että muun muassa Twitter, Facebook ja Microsoft ottavat emojit todennäköisesti käyttöön ennen elokuuta. Applen ja Google odotetaan tekevän päivitykset syyskuun ja joulukuun välillä, kun Samsungin laitteisiin uudet emojit tulevat todennäköisesti tammikuussa.

WhatsAppin julkaisuaikataulusta ei ole vielä arviota.

Tällaisia emojeita on luvassa

Uusia, erilaisia emojeita on todellisuudessa noin 66, mutta saatavilla olevat eri ihonvärit nostavat määrän 157:än. Uusien emojien joukossa on esimerkiksi jalka ja jalkaterä sekä punatukkaisia, kiharatukkaisia ja kaljuja hahmoja, joiden ihonväriä voi vaihtaa.

Tavarapuolella on havaittavissa tiedeteemaa esimerkiksi labratakin ja näyteputkiloiden muodossa. Harrastuksista mukaan ovat päässeet muun muassa lacrosse, skeittilauta, kompassi, shakkinappula sekä palapelinpala. Myös ompelu-, pesu- ja siivousvälineitä on luvassa.

Ruokapuolella uutuuksia ovat muun muassa mango ja bagelit.

Katso vielä alla olevalta videolta tarkemmat esittelyt uusista emojeista!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja