Lääkärin irtisanoutumisesta tiedotettiin erikoisella lapulla – potilas tyrmää paljastuksen: "Epäammattimaisin asia, jonka olen koskaan nähnyt"

Lääkäriklinikan ilmoitusta erään lääkärin irtisanoutumisesta kutsutaan epäammattimaiseksi.

Yhdysvaltojen Illinois'ssa sijaitsevan Multicare Specialists -lääkäriklinikan potilaat hämmentyivät, kun klinikalle ilmestyi erikoinen lappu. 

Lapussa kerrottiin Rodney Lupardus -nimisen lääkärin eronneen virastaan. Eron syyksi kerrotaan kuitenkin jotain kummallista, uutisoi muun muassa Fox 2.

"Syy irtisanoutumiselle on se, että hänen vaimonsa ei antanut hänen työskennellä täällä, koska palkkasimme "naispuolisen" asiantuntijasairaanhoitajan", lapussa selitetään ja pahoitellaan tilannetta.

"Hän ei palaa tälle vastaanotolle", lapussa vielä todetaan.

"Epäammattimaisin asia, jonka olen koskaan nähnyt"

Luparduksen vastaanotolle saapunut potilas, Susan Rolens, julkaisi kuvan lapusta Facebookissa ja kertoi hämmästelleensä sitä vastaanottovirkailijalle.

"Kerroin vastaanottovirkailijalle, että tämä oli epäammattimaisin asia, jonka olen koskaan nähnyt", Susan kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Susanin mukaan klinikan omistaja, kiropraktikko Mark Eavenson, käännytti hänet klinikalta Susanin antaman kritiikin jälkeen.

Susanin päivitystä on kommentoitu satoja kertoja, ja suuri osa kommentoijista on samaa mieltä: lappu on epäammattimainen. Moni Luparduksen potilas on ylistänyt lääkäriä ja lapun sisältöä on ihmetelty: miksi yksi naispuolinen sairaanhoitaja olisi ongelma, kun klinikka on täynnä naispuolisia työntekijöitä?

– Olin shokissa kyltistä ja murheellinen siitä, että rakastettua lääkäriä kohdellaan näin kamalalla tavalla, Susan kertoi Yahoo Lifestyle -sivustolle.

Klinikalta saadussa lausunnossa todetaan Yahoo-sivuston mukaan, että lapussa mainittu sairaanhoitaja oli mennyt kysymään lääkäri Lupardukselta työhön liittyvää kysymystä, mutta lääkäri oli ohjannut hänet toisen lääkärin pakeille. "Hän ei puhunut minulle koko loppupäivänä", sairaanhoitaja toteaa.

Sivustolla kerrotaan kuitenkin, että Lupardus on sittemmin vakuuttanut Susanille, että riita oli pois asiayhteydestään, eikä sillä ollut mitään tekemistä sairaanhoitajan sukupuolen kanssa.

Lupardus vaihtaa työpaikkaa ja Susan kertoo seuraavansa lääkäriään.

Lue myös:

    Uusimmat