Amerikkalainen kynsiteknikko sai asiakkaalta pahoittelevan viestin – nainen oli tiennyt saaneensa koronatartunnan jo ennen tapaamista: "Halusin epätoivoisesti manikyyrin"

Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso tästä listaus tyypillisimmistä oireista 0:58
Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso listaus tyypillisimmistä oireista.

Amerikkalainen kynsiteknikko sai asiakkaaltaan anteeksipyytelevän viestin, koska tämä oli tullut manikyyriin, vaikka tiesi koronavirustartunnastaan.

Kynsiteknikko Taylor sai asiakkaaltaan epämiellyttävän viestin, jonka halusi jakaa sosiaalisessa mediassa. Amerikkalainen Taylor kertoo asiakkaan paljastaneen, että hänellä on koronavirus, kertoo Insider.

Asiakas kertoi viestillä koronaviruksestaan

Taylor asuu Washingtonissa, missä ohjeistuksen mukaan minkäänlaisista koronaan viittaavista oireista kärsivän ei pitäisi vierailla salongeissa tai muuallakaan. Hän kuitenkin sai viestin asiakkaaltaan, joka oli jo käynyt laitattamassa kyntensä.

– Oloni on kamala eikä minun olisi pitänyt tulla varatulle ajalleni, mutta halusin epätoivoisesti manikyyrin. Sain positiivisen testituloksen kaksi päivä sitten, joten ole kiltti, jää vapaaehtoiseen karanteeniin, asiakas kirjoitti Instagramissa julkaistun viestin mukaan.

Asiakkaan "täytyi päästä ulos asunnostaan"

Taylor itse on riskiryhmää ja kertoo asiakkaan myös tienneen sen. Ennen kynsien tekoa hän oli kysynyt asiakkaalta, onko hän altistunut virukselle, ja onko hänellä ollut sitä. Asiakas kertoi, että hän oli "epätoivoinen" ja hänen "täytyi päästä ulos asunnostaan".

Manikyyrin aikana oli käytetty kasvomaskeja. Taylor on nyt kaksi viikkoa karanteenissa varmuuden vuoksi. Nainen kertoi Allure-lehden haastattelussa, että voi hyvin, mutta on ymmärrettävästi pettynyt tapahtuneeseen.

– Oli hyvin stressaavaa saada nuo viestit [asiakkaalta]. On hälyttävää ajatella, että on olemassa ihmisiä, jotka eivät ota muiden turvallisuutta vakavasti.

"Suojellaan itseämme ja toisiamme"

Taylorin julkaisu aiheesta otti nopeasti tuulta alleen ja nainen yllättyi saamastaan huomiosta. Aluksi hän poisti julkaisemansa viestin Facebookista, mutta päätyi julkaisemaan keskustelun uudelleen Instagramissa.

– Suojellaan itseämme ja toisiamme. Jos olen oppinut mitään viimeisen 24 tunnin aikana, [se on, että] maailmassa voi olla muutamia ajattelemattomia ihmisiä, kuten ex-asiakas, joka toimi näin, mutta maailma on kaunis paikka, jossa monet ihmiset haluavat toimia oikein, Taylor kirjoitti seuraajilleen Instagramissa.

Taylor on ilmoittanut asiakkaan toiminnasta eteenpäin viranomaisille.

Lue myös:

    Uusimmat