Lääkäri jakoi hämmentävän kosintatarinan: "Kinder-yllätys" meni pahasti pieleen – sormus poistettiin naisen emättimestä

0:47

Entinen lääkäri paljastaa kirjassaan, että kosinta voi mennä pieleen hyvinkin oudoilla tavoilla.

Videolla hieman romanttisemmalla tavalla epäonnistunut kosinta: pariskunta kosi toisiaan yhtä aikaa.

Lääkärinä työskennellyt Adam Kay kertoo uudessa Called This Is Going To Hurt: Confessions Of A Junior Doctor -kirjassaan varsinaisesta Kinder-yllätyksestä.

Brittimediat, kuten Daily Mail sekä Mirror, jakoivat sivuillaan eriskummallisen kosintatarinan, joka päättyi lääkärin vastaanotolle.

Karkauspäivän käsittämätön kosinta

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kay nimittäin kertoo kirjassaan ymmärrettävistä syistä anonyymiksi jäävän naisen kosintatempauksesta. Nainen innostui karkauspäivästä, jolloin naisella on perinteen mukaan lupa kosia.

Vähemmän perinteisesti kyseinen nainen päätti asettaa kihlasormuksen Kinder-munan sisään ja työntää keltaisen kuoren emättimeensä.

Tarkoituksena oli, että nainen ehdottaisi kumppanilleen sormiseksiä. Kun mies löytäisi Kinder-munan ja saisi sen ulos vaginasta, nainen polvistuisi kosintaan.

– Yhtä lailla yllättävää, ällöttävää ja kenties siis romanttista, Kay kirjoittaa.

Kinder-muna oli päässyt kääntymään

Naisen suunnitelmat kuitenkin tekivät niin sanotusti täyskäännöksen, kun pystysuunnassa vaginaan aseteltu Kinder-muna oli päässyt pyörähtämään vaakatasoon. Lopputuloksena niin muna kuin sormus sen sisällä juuttuivat naisen emättimeen.

Kay kirjoittaa, ettei nainen kuitenkaan antanut odottamattoman käänteen viedä pohjaa aikeiltaan. Nainen kosi poikaystäväänsä, joka vastasi myöntävästi. Sitten kihlapari lähti kohti Kayn vastaanottoa.

Nainen selvisi säikähdyksellä 

Kayn onnistui noukkia pinsetein Kinder-muna naisen sisältä, ja nainen sai vihdoin näyttää sormuksen tulevalle aviomiehelleen.

Kay uskoo, että nainen selvisi hämmentävästä kosinnasta säikähdyksellä.

Lähteet:  Daily MailMirror,

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja