La Liga -pomolta sensaatiomainen väite Lionel Messin lähdöstä – "Tiedän sen varmasti"

La Liga -pomo Javier Tebas väittää Sport-lehden haastattelussa, ettei Lionel Messi lähtenyt Barcelonasta taloudellisten syiden vuoksi.

Yksi päättyneen kesän suurimpia puheenaiheita oli Lionel Messin siirtosaaga. Messi oli jo päässyt Barcelonan kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, kunnes La Ligan taloussäädökset astuivat sopimuksen eteen.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta sanoi, ettei seura voinut taloustilanteestaan johtuen solmia Messin kanssa jatkosopimusta, joten argentiinalainen supertähti pakkasi tavaransa ja siirtyi Pariisiin PSG-paitaan.

La Ligan pomo Javier Tebas väittää Sport-lehden haastattelussa, ettei Messin lähtö johtunut oikeasti taloudellisista syistä.

– Se ei ollut taloudellinen päätös. Tiedän sen varmasti, Tebas väittää.

– Puhuin siitä Laportan kanssa henkilökohtaisesti puhelimessa. He etsivät ratkaisuja taloudellisesti. Näemme ensi kaudella Barcelonan talousluvuista, olisiko Messi voinut jäädä vai ei, Tebas jatkaa.

Tebasin mukaan Barcelona oli jo hyväksynyt La Liga -seurojen taloustilannetta helpottavan CVC-sopimuksen, mutta seura jätti sopimuksen kuitenkin viime hetkellä allekirjoittamatta Real Madridin jalanjäljissä.

– Jos Laporta oli lyönyt kättä päälle Messin kanssa, se johtui hyväksytystä CVC-sopimuksesta. Sen takia hän sanoi asioiden sujuvan hyvin. Hän jopa soitti minulle kahdesti nopeuttaakseen CVC-operaatiota, koska Messi oli hermostumassa, Tebas kertoo.

Päätöksen myötä Barcelonan ja Messin jatkosopimusneuvottelut ajoivat lopullisesti karille. Tebas on harmissaan siitä, että Messi joutui jättämään La Ligan.

– Hän ei ansainnut tuollaista lähtöä. Ei Barcelonasta, eikä La Ligasta.

Lue myös:

    Uusimmat