Kysely paljastaa, mitä ihmiset tekevät seksin jälkeen – toimitko samoin?

Lisää seksuaalienergiaa naisille! 8:14

Kaksituhatta ihmistä käsittänyt kysely selvitti yleisimmät seksin jälkeen tehtävät asiat.

Yllä olevalla videolla keskustellaan seksuaalienergiasta.

Muun muassa seksivälineitä myyvän Pure Romancen kyselyyn osallistui 2000 amerikkalaista. Kyselyn avulla selvitettiin, millaisiin puuhiin pariskunnat ryhtyvät petipainin jälkeen. Kyselyn tuloksista uutisoi muun muassa Bustle.

Kuulostavatko seuraavat asiat tutuilta teidänkin kotonanne?

Halailu

Suosituin seksin jälkeinen rutiini oli kumppanin kanssa sylikkäin oleminen. Jopa 74 prosenttia vastaajista kertoi seksin jälkeen jäävän aikaa kumppanin kanssa halailulle. Tämä onkin oiva rutiini parisuhdetyytyväisyyttä ajatellen. Eräs Toronto Mississaugan yliopistossa tehty tutkimus totesi nimittäin, että suutelu, hyväily ja rakastava juttelu yhdynnän jälkeen ovat kaikki yhteydessä suurempaan tyytyväisyyteen sekä seksuaalisessa mielessä että parisuhteessa

Tämän kyselyn perusteella ei kuitenkaan selvinnyt, kauanko pariskunnat viettivät vierekkäin seksin jälkeen. Moni nimittäin ilmoitti myös muita toimia seksin jälkeisiksi rutiineikseen.

Television tai elokuvan katselu

Liku puolet vastaajista kertoi napsauttavansa television tai jonkin elokuvan päälle seksin jälkeen. Luku tuntuu suurelta, mutta jo valmiiksi sängyssä loikoillessa mukavan ohjelman katsominen yhdessä voi tuntua mukavalta puuhalta ennen unia. 

Nesteytys

Kuuma vaakamambo tuntuu vievän monelta voimat, sillä 48 prosenttia vastaajista sanoi tuntevansa tarvetta juoda jotain seksin jälkeen. Ja kyllähän veden juonti kannattaa: Tiesitkö? 5 asiaa, jotka tapahtuvat, kun alat juoda enemmän vettä

Vaatteet päälle

Ei liene lainkaan yllättävää, että myös vaatteiden pukeminen takaisin päälle, kuului yleisiin seksin jälkeisiin rutiineihin. Olisi kai huolestuttavaa, jos ei kuuluisi.

Lusikka-asento

Ei mitä tahansa halailua, vaan nimenomaan lusikassa makoilua! Jos tämä tapa ei ole käytössä, kannattaa se ehdottomasti ottaa haltuun. Lue, miksi: Älä ryntää heti suihkuun seksin jälkeen! Viisi hyvää syytä maata lusikassa kumppanin kanssa

Edellä mainittujen lisäksi listalle pääsivät muun muassa syvälliset keskustelut, ruoan laitto tai noutoruoan tilaus sekä sosiaalisen median selailu.

Lue myös:

    Uusimmat