Kysely: Mokasitko pikkujouluissa? Kerro ja voita!

Pikkujoulukausi on taas alkanut. Onko sinulla muistoja aikaisemmista, ei niin putkeen menneistä pikkujouluiltamista?

Millä tavalla pikkujoulut menivät osaltasi pieleen? Joitko liikaa alkoholia? Avauduitko pomolle tai työkaverille enemmän kuin olisi kannattanut? Haukuitko organisaatiouudistuksen tai paljastitko, kuinka kyllästynyt olet työhösi?

Yrititkö vikitellä kollegaa? Twistasitko tanssilattialla liiankin villisti? Herkistyitkö jossain vaiheessa iltaa kyyneliin asti? Jouduttiinko sinut taluttamaan taksiin?

Vai oliko mokasi hillitympi – ehkä olit jättänyt pukeutumatta yhteisen teeman mukaisesti tai unohtanut tuoda lahjan pukin konttiin?

Hävettikö palata töihin pikkujoulujen jälkeen? Olitko toimiston puheenaihe, vai oliko kaikki jo autuaasti unohdettu – ehkä joku oli töppäillyt vielä pahemmin kuin sinä? Miten varmistat nykyään, että pikkujoulut sujuvat osaltasi kunniakkaasti?

Vastanneiden kesken arvotaan suositun Fingerpori-sarjakuvan luojan Pertti Jarlan Jäätävä spede – sarjakuvalliset muistelmat (Like). Kirjan arvo on noin 17 euroa. Kysely on päättynyt. 

Vastauksia saatetaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja