Kysely: Ei ole Backstreet Boysien voittanutta

90-luvulla poikabändit ottivat toinen toisistaan mittaa. Nyt yksi jos toinenkin bändi on palannut tavoitteenaan herättää samanlaista hysteriaa kuin viime vuosikymmenellä. Viihdeuutiset kysyi nettisivuillaan, mikä on paras paluun tehnyt poikabändi eikä voittajasta ollut epäilystäkään.

Yli 6 500 vastaajasta yli puolet (52, 8%) nimesi suosikikseen pian Suomeen saapuvan yhdysvaltalaisen nelikon. Kyselyssä "Bäkkäreille" äänensä antaneet kiittelivät yhtyettä täydelliseksi paketiksi, jolta liikenee aikaa vierailla myös täällä Suomessa.

- Hyvännäköisiä tanssi- ja laulutaitoisia poikia, muissa vähintään jokin näistä ominaisuuksista uupuu. Hittejä, muttei liian totista menoa, nimimerkki BSB3 perusteli.

- Hyvää musiikkia tekevät vuodesta toiseen ja ovat kehittyneet huimasti. Vaivautuvat jälleen kerran konsertoimaan kaukaisessa Suomessa ja tekemään meidät fanit iloisiksi, Kata puolestaan kiitteli.

Toiseksi eniten kannatusta, reilut 17 prosenttia äänistä, kyselyssä sai brittiläinen Take That, joka teki komean paluun kesällä 2006. Yhtye sai nuoret tytöt kiljumaan kurkku suorana 90-luvun alkuvuosina ja nykyään bändi nauttii aikuiseksi kasvaneiden faniensa ihailusta.

- Take That:n paluu oli hienoa!! Niinkin iäkkäät kundit ovat vain komistuneet vuosien jälkeen ja tuotanto on loistavaa! Niin sitä pitää pojat. Heitä on ilo katsella ja kuunnella, typy74 ylistää.

Kolmanneksi suosituin kyselyssä oli toukokuussa ensimmäisen keikkansa sitten vuoden 1994 heittävä New Kids On The Block. "Nyykkäreiden" paluusta riemuitsi lähes joka kymmenes Viihdeuutisten nettikyselyyn vastanneista.

- Se ainoa oikea!! ja epäilyksettä PARAS! Tähänkin olisivat saaneet jo paljon enemmän ääniä, jos tämä hyvin tuore, viikon takainen virallinen comeback olisi saanut enemmän palstatilaa myös täällä suomessa, nimimerkki Elmi arveli.

Kyselyn perusteella suomalaiset ovat ikävöineet vähiten irlantilaisen Boyzonen perään. Heidät kyselyssä nimesi suosikikseen vain vajaat kaksi prosenttia vastaajista. Kotimainen vaihtoehto, triona vasta palannut XL5, keräsi vajaat yhdeksän prosenttia äänistä.

Backstreet Boys esiintyy Suomessa Helsinki-Areenalla keskiviikkona 16. huhtikuuta. Take That-fanit voivat ihastella suosikkejaan Britanniassa listahistoriaa tehneeltä Beautiful World Live -dvd:ltä. New Kids -fanien pitkä odotus pian, kun alkuperäisessä kokoonpanossaan palannut viisikko julkaisee upouuden pitkäsoiton.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat