Kymmenen asiaa, jotka piristävät huonoa päivää hetkessä

Syksyn tullen tahti kiristyy ja vielä tuoreessa muistissa olevaa kesälomaa tulee ikävä, kun huomaat stressaantuvasi jälleen ja hermosi kiristyy.

Huonoja päiviä on kaikilla, mutta niiden parantamiseksi on helppoja konsteja. Kokoa tästä listasta itsellesi sopivat arjen piristäjät.

 1. Hemmottele itseäsi jollain hyvällä. Istu alas ja syö kaikessa rauhassa korvapuusti tai vaikka berliininmunkki. Unohda hetkeksi tiukka dieetti ja nauti herkusta.
 2. Koiranomistajat ovat etuoikeutetussa asemassa. Huonon päivän jälkeen kotiin tullessa häntäänsä vispaava koira on aidosti onnellinen nähdessään omistajansa. Koirat ovat myöskin herkkiä aistimaan ihmisten mielentiloja, joten ne usein osoittavat erityistä hellyyttä kun huomaavat, että omistajalla on mieli maassa.
 3. Pidä töissä tauko ja kävele muutaman korttelin päähän kahvilaan. Matka työpisteesi lähellä olevalle kahviautomaatille ei rentouta ja pikkukahvilan tuotteet ovat usein rutkasti parempia kuin ketjupaikoissa. Saat raitista ilmaa ja parempaa kahvia, jolloin mielikin virkistyy.
 4. Kumppanisi tai ihastuksesi lähettää sinulle viestin kesken työpäivän. Viestin sisältö ei yleensä ole kummoinen, mutta piristyt siitä, että hän ajatteli sinua juuri silloin, kun tunsit olosi ärtyneeksi tai väsyneeksi.
 5. Olet pukenut päällesi eri takin kuin yleensä ja löydät setelin sen taskusta. Vaikka raha onkin omasi, se tuntuu silti siltä, kuin olisit saanut vähän ylimääräistä.
 6. Vanha ystäväsi ottaa yllättäen yhteyttä sinuun. Hymy on herkässä, kun huomaat olevasi edelleen hänen mielessään.
 7. Koiran silittäminen lievittää stressiä. Pysäytä kadulla mukavan oloinen koiranomistaja ja pyydä saatko silitellä koiraa hetken.
 8. Vaikket pitäisi kissoista, kissanpennut ovat silti ihania. Katso videoita kissanpennuista tai käy piipahtamassa kaverillasi, jolla on vain muutaman kuukauden ikäinen kissanpentu kotonaan.
 9. Olet säästänyt rahaa merkkilaukkuun tai -kenkiin jo hetken ja huomaat niiden olevan alennuksessa.
 10. Katso hauskoja videoita. Netti on pullollaan videoita, joiden tarkoitus on saada ihmiset nauramaan. Hyödynnä sitä, kun olet huonolla tuulella.

 Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

  Uusimmat