Mainos

Nämä asiat tapahtuvat, kun alat seurustella liikunta-addiktin kanssa

Uuden seurustelusuhteen aloittaminen on aina uutta ja ihmeellistä. Erityisen hämmentävää se on silloin, jos puolisosi täyttää liikunta-addiktin tuntomerkit. 

Viettääkö uusi kumppanisi enemmän aikaa kuntosalilla kuin kanssasi kotisohvalla? Alkuhuumassa puolison liikuntarutiinit ja terveelliset elämäntavat vaikuttivat mahtavilta, mutta jo muutaman viikon seurustelun jälkeen aloit ymmärtää, mitä liikunta-addiktin kanssa seurusteleminen todella tarkoittaa. Sen sijaan, että pääsisit nauttimaan puolisosi upeasta vartalosta, päädyt auttamaan häntä penkkipunnerruksissa.  

Seuraavat asiat ovat taatusti tuttuja kaikille liikunta-addiktien kanssa seurusteleville.

Aamukuuden herätykset

Voit unohtaa hitaat aamut, jolloin nautit sängyn pehmeydestä ja loikoilusta puoleen päivään saakka. Myöhään nukkumisen sijaan kello herättää viikonloppuisinkin aamukuudelta, jotta puolisosi ehtii treenaamaan. Herätyskellon soiminen ja puolisosi meluisat aamurutiinit saavat veresi taatusti kiehumaan.

Sano hyvästit spontaaneille menoille

Sano hyvästit niille päiville, kun saatoit tilata kiinalaista tiistai-iltana vain sen vuoksi, että sinun sattui tekemään sitä mieli. Liikunta-addikti puolisosi on suunnitellut ruokailu-ajat tarkasti etukäteen, eikä niistä lipsuta.

Suhteessanne on ruuhkaa

Kun seurustelet liikunta-addiktin kanssa, sinun täytyy ymmärtää, että suhteeseenne tulee aina kuulumaan myös muita. Sinä, puolisosi, kuntosali ja kalorilaskuri. Kannattaa asennoitua myös siihen, että sinä tulet olet tässä tärkeysjärjestyksessä viimeisenä.

Proteiinituotteita on kaikkialla

Et voi avata yhtään kaappia tai laatikkoa ilman, että silmiisi osuu jokin proteiinipitoinen tuote. Tulet taatusti kaipaamaan päiviä, jolloin kaappisi olivat täynnä valmisruokia ja suklaata.

Ateriat eivät ole enää entisensä

Liikunta-addiktin kanssa seurustelevan voisi luulla saavansa eteensä mitä värikkäämpiä salaatteja ja maukkaita keittoja, mutta totuus on toinen. Sen sijaan edessäsi löyhkää kukkakaalia joka ikinen päivä.

Et tule koskaan ymmärtämään kaikkia fitness-rutiineja

Jos erehdyit kysymään liikunta-addiktilta hänen treeneistään, opit samalla esittämään kiinnostunutta. Kuultuasi 37 erilaista variaatiota punnerruksesta ymmärrät, että et tule koskaan ymmärtämään täysin puolisoasi.

Mieliala jalkapäivän jälkeen

Jalkatreenin jälkeisenä päivänä puolisosi saattaa vaikuttaa siltä, kuin joku olisi ajanut hänen lempinallensa päälle. Välttele häntä näinä päivinä viimeiseen asti, äläkä missään nimessä tarjoa apuasi.

Tunnet hieman syyllisyyttä

Pitkän ja kiireisen työpäivän jälkeen heittäydyt sohvalle ja tunnet itsesi voittajaksi syötyäsi koko pizzan itse. Kun puolisosi saapuu illalla kotiin pitkältä lenkiltä ja ryhtyy kauhomaan suuhunsa rahkaa, saatat tuntea olosi hieman syylliseksi.

Ansoja on kaikkialla

Yhteen muuton jälkeen huomaat, että vaaroja on kaikkialla. Et voi kulkea kotisi läpi ilman, että meinaat kompastua jalkapalloon, kahvakuulaan tai käsipainoihin. Isovarpaasi joutuu koetukselle, jollaista se ei ole ennen kokenut.

Saat hämmentäviä kaveriehdotuksia

Liikkuessasi liikunta-addiktin kaveripiirissä saatat saada epätavallisia ehdotuksia. Yllätyt siitä, kuinka moni ihminen haluaa lähteä kanssasi salille tai haastaa sinut kokeilemaan uutta ruokavaliota.

Kaappisi on täynnä laihaa pirtelöä  

Ennen liikunta-addiktin kanssa seurustelua, pirtelö oli asia, joka tuotti sinulle iloa. Kermainen ja paksu pirtelö piristi tehokkaasti synkintäkin päivää. Nyt olet ymmärtänyt, että pirtelö on tarkoitettu vartalon muokkaamiseen. Tämä jos mikä saa sydämesi itkemään.

Elät terveellisemmin

Jotain ihme kautta hänen liikunnallinen elämäntyylinsä on tarttunut myös sinuun. Saatat huomata, että farkkusi istuvat hieman paremmin. Tämä saattaa johtua myös kukkakaalihöyrystä, jota hengität jatkuvasti sisääsi.

***

Pystytkö samaistumaan seuraavaan videoon?

0:36

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.