Kylie Minogue keikisteli kuningattarelle lyhyissä sortseissa

Aussilaulaja toteutti uhkauksensa, ja esiintyi kuningatar Elisabetin juhlakonsertissa tiukoissa minisortseissa.

Kylie Minogue oli yksi maanantai-iltana Buckinghamin palatsin edessä järjestetyn pop-konsertin odotetuimmista esiintyjistä. 44-vuotias laulaja oli nimittäin uhonnut ennen konserttia esittelevänsä takamustaan siihen malliin, että uutiskynnys brittimediassa ylittyy.

Kylien leikkimielinen uhkailu liittyi siihen, että laulaja on aiemmin saanut paljon suitsutusta takamuksestaan, mutta nyt paikalle on hiipinyt vaivihkaa toinen nainen. Tuo toinen nainen on Pippa Middleton, jonka seksikäs takapuoli nousi otsikoihin ympäri maailman vuosi sitten keväällä. Tuolloin Pippa oli isosiskonsa Katen kaasona, kun tämä meni naimisiin prinssi Williamin kanssa. Pippan valkoinen kaasonpuku paljasti nuoren naisen hyvin muodostuneen takamuksen, ja lopputuloksena oli maailmanlaajuinen Pippa-ilmiö.

Kylie ei halunnut jäädä kuningattaren konsertissa soittamaan toista viulua, ja valitsikin näin ollen asun, joka paljasti parhaat puolet. Kylie myös muisti välillä laulaa selkä yleisöön päin, jotta valokuvaajilla olisi varmasti zoomattavaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat