Kylie Jenner paljasti poikansa uuden nimen, jolla on yllättävä merkitys

Tältä näyttää Keeping Up With The Kardashians -sarjan viimeinen kausi 0:34
Tältä näytti Keeping up with the Kardashians -sarjan viimeinen kausi, jossa Kardashian-Jennerin perhe näytti katsojille elämäänsä.

Seurapiiritähti Kylie Jennerin pojan nimi on herättänyt hilpeää keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Seurapiiritähti Kylie Jenner paljasti viimein helmikuussa 2022 syntyneen poikansa nimen 21. tammikuuta. Jenner julkaisi pojastaan kuvia, jonka yhteyteen kirjoitti tämän nimen Aire. Pojan isä on rap-artisti Travis Scott, oikealta nimeltään Jacques Berman Webster II.

Voit katsoa Kylie Jennerin julkaisun tästä.

Aire-nimi on kuitenkin aiheuttanut keskustelua, sillä arabian slangilla se näyttäisi tarkoittavan ”minun penistäni”. Kun uutiset Kylien ja Travisin pojan nimestä julkaistiin, toimittaja Antoinette Lattouf twiittasi aiheeseen liittyen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Pitäisikö jonkun kertoa Kylie Jennerille, että hän nimesi poikansa uudelleen Aireksi, mikä on yleinen arabialainen ilmaisu "minun penikselleni" vai ei, Lattouf kirjoitti.

Urban Dictionaryn mukaan Ayre tarkoittaa arabiaksi parasta ystävää, mutta se tarkoittaa myös penistä riippuen kontekstista. Nameberry.comin mukaan Aire tarkoittaa hepreaksi Jumalan leijonaa.

Jenner ja Scott nimesivät poikansa alun perin Wolfiksi.

– Meillä ei oikeastaan ollut nimeä. Ajattelin, että se tulee mieleemme, kun näemme hänet, mutta niin ei käynyt. 24 tuntia ennen kuin syntymätodistus täytyi allekirjoittaa tai muuten hänet olisi rekisteröity ilman nimeä eikä hän olisi saanut henkilötunnusta. Joten tunsin painetta valita nimi, ja sitten Khloé sanoi päivää ennen allekirjoitusta, että miten olisi nimi Wolf, Jenner kertoi.

Jenner piti lyhenteestä WW, joten pojasta tuli Wolf Webster.

– Heti allekirjoittamisen jälkeen mietin, mitä juuri tein. Se on osa hänen tarinaansa, mutta hänen nimensä vaihdettiin, Jenner kertoi.

Jennerillä ja Scottilla on myös yhteinen tytär Stormi, 4. Pari erosi ensimmäisen kerran vuonna 2019, mutta palasi myöhemmin yhteen. Tammikuussa 2023 parin kuitenkin kerrottiin jälleen eronneen.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat