Kylie Jenner hankki uuden lemmikin – julkaisi kuvan suloisesta pennusta

0:34
Keeping up With the Kardashians -sarjan viimeisen kauden traileri!

Vinttikoiria rakastava meikkimoguli Kylie Jenner hankki uuden koiran.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner on ottanut uuden lemmikin laumaansa. Meikkiguru julkaisi Instagramissa kuvan harmaasta vinttikoiran pennusta, jolla on valkoisia merkkejä turkissa. Suloinen pentu on saanut jo nimen.

– Kevin, Jenner kirjoittaa sydänemojien kera kuvaan.

Tähti jakoi koirasta, jota hän kutsuu ”pojakseen” myös videoita Instagramin tarinat -osiossa. Yhdellä videoista pentu istuu tähden sylissä tämän ollessa laitettavana.

Kevin tulee osaksi Jennerin isoa koiralaumaa. Meikkiguru hankki ensimmäisen oman Norman-nimisen italianvinttikoiransa vuonna 2014. Pari kuukautta myöhemmin hän otti toisen samanrotuisen Bambi-nimisen kaverin. Vuonna 2016 Bambi synnytti kaksi pentua yllättäen.

Vuonna 2018 Jenner rakennutti koirilleen ison ilmastoidun ja lämmitetyn koiratalon.

Vuonna 2019 tähti adoptoi Wesley-nimisen pennun tyttärensä syntymäpäivän kunniaksi. Tuolloin hän sai seuraajiltaan kritiikkiä koiralaumastaan. Jenner vastasi samaansa palautteeseen.

– Mikä saa teidät uskomaan, että jotain olisi tapahtunut Normanille? En julkaise koiristani niin paljoa kuvia, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö ne olisi iso osa elämääni, tähti tulitti takaisin.

Lähde: Eonline.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja