Kylie Jenner kommentoi Astroworld-festivaalien tragediaa: "Emme olleet tietoisia kuolemantapauksista"

Rikostutkinta käynnistyi Texasin festivaalikuolemista – suomalaisasiantuntija arvioi tapahtunutta 8:44
Rikostutkinta käynnistyi Texasin festivaalikuolemista – suomalaisasiantuntija arvioi tapahtunutta

Kylie Jenner kommentoi Instagramissa kumppaninsa Travis Scottin Astroworld-festivaalien keikan traagisia tapahtumia.

Ainakin kahdeksan ihmistä kuoli ja lukuisia loukkaantui viime perjantaina yhdysvaltalaisräppäri Travis Scottin keikalla Texasin Houstonissa järjestetyillä Astroworld-musiikkifestivaaleilla. Tilanne sai alkunsa ihmismassan työnnyttyä kohti esiintymislavaa, jolloin yleisössä syntyi paniikki.

Traagiselle festivaalikeikalle osallistuivat myös Scottin kumppani, tosi-tv-tähti Kylie Jenner sekä pariskunnan 3-vuotias tytär Stormi. Kaksikko kuunteli keikkaa erillisestä aihiosta käsin.

Jenner postasi sunnuntaina Instagramin Tarinat-osioon hänen ja Scottin olevan rikki festivaalien tapahtumien johdosta.

– Ajatukseni ja rukoukseni ovat kaikkien niiden kanssa, jotka menettivät henkensä, loukkaantuivat tai joihin eilisen tapahtumat jollain tapaa vaikuttivat, Jenner kirjoitti jatkaen, että suuntaa ajatuksensa ja rukouksensa myös kumppanilleen Scottille, jonka tietää välittävän faneistaan ja Houstonin yhteisöstä.

– Haluan tehdä selväksi, että emme olleet tietoisia kuolemantapauksista ennen keikan jälkeen julkaistuja uutisia, emmekä missään tapauksessa olisi jatkaneet kuvaamista tai esiintymistä (jos olisimme tienneet), Jenner kertoi jatkaen osanotoilla menehtyneiden perheille ja rukouksilla kaikille kärsineille.

Jenner on saanut sosiaalisessa mediassa kritiikkiä postattuaan Instagramin Tarinat-osioon konserttivideon, jossa valtavan ihmismassan keskellä näkyy ambulanssi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Scott puolestaan on haastettu tapahtumien johdosta oikeuteen, sillä hänen katsottiin lietsoneen konsertissa vallinnutta sekasortoa yhdessä rap-artisti Draken kanssa.

Somessa leviää myös videoita, joissa puristuksissa olleet fanit huutavat apua ja anelevat keikan keskeyttämistä, mutta pyynnöt jätetään huomioimatta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.


Lue myös:

    Uusimmat