Valtteri Bottaksen kanssa tiiviisti viihtyvä Tiffany julkaisi suloisen kuvan – formulakuski odotti Nizzassa ruusun kanssa

Mitä Valtteri Bottas tekee, kun kisakausi ei ole käynnissä? MTV tapasi huippukuskin Lahdessa 4:05
Mitä Valtteri Bottas tekee, kun kisakausi ei ole käynnissä? MTV tapasi formulakuskin Lahdessa

Valtteri Bottakseen yhdistetty pyöräilijä Tiffany Cromwell sai F1-kuskilta suloisen vastaanoton Nizzassa.

Suomalainen F1-tähti Valtteri Bottas, 30, on viime aikoina viihtynyt tiiviisti australialaisen pyöräilijän Tiffany Cromwellin, 31, seurassa.

Kaksikko vietti tammikuussa aikaa Australiassa pyöräilyn merkeissä ja julkaisi kuvia komeista maisemista.

Cromwell kertoi viikonloppuna Instagram-tilillään, että kilpailut Australiassa ovat kuitenkin tältä erää ohi. Loppu oli kuitenkin kivulias, sillä kaunotar kirjoitti Instagramissa loukanneensa kätensä kaatuessaan 65 kilometrin tuntivauhdista isomman kolarin yhteydessä.

Cromwell kertoi, että käteen jouduttiin ompelemaan useita tikkejä, mutta totesi kuitenkin selvinneensä vähemmällä kuin jotkut muut samassa rytäkässä kaatuneista naisista.

Sunnuntaina hän paljasti Instagramissa olevansa lentokoneessa matkalla Nizzaan. Vastaanotto perillä oli hyvin mieluisa, sillä Cromwell julkaisi Instagramin Stories-osiossa kuvan Bottaksesta, joka vaikutti tulleen häntä vastaan punaisen ruusun kanssa.

– Kaikki on nyt paremmin. Tulen toipumaan nopeasti, hän iloitsi jakamansa kuvan yhteydessä.

Myös Bottas jakoi Cromwellin päivityksen omalla Instagram-tilillään.

Bottas ja Cromwell eivät kuitenkaan ole julkisesti ilmoittaneet seurustelevansa.

Bottas ilmoitti Emilia-vaimonsa kanssa marraskuussa, että pari on päätynyt eroamaan. Avioero astui voimaan tammikuun alussa ilman harkinta-aikaa, sillä pari oli asunut jo pidemmän aikaa eri osoitteissa – Valtteri Monacossa ja Emilia Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat