Kuvat: Supikoira pakeni metroaseman vartijoita helsinkiläisravintolan tiskin taakse

Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa Kolme Kaisaa -ravintolassa piipahti tänään tavanomaisesta poikkeava vieras, kun supikoira yritti piiloutua ravintolan tiskin taakse kintereillään läheisen metroaseman vartijat.

Paikalla olleiden mukaan eläin pinkoi ylös aseman rappuja ja suoraan ravintolaan noin kello yhden aikaan. Ravintolan työntekijä ja sivullinen kertovat ihmetelleensä näkyä.

– Se meni sinne tiskin taakse piiloon, ja siellä ollut nainen ihmetteli kovasti, että mahtaakohan se olla vaarallinen, sivullinen kertoo.

– En ensin tiennyt, että mikä se on, mutta en keksinyt, että mikä muukaan se voisi olla kuin supikoira, hän sanoo.

Ravintolan työntekijä kertoo, että paikalle pian supikoiran perästä saapuneiden vartijoiden mukaan supikoira oli eksynyt Sörnäisten kurviin ilmeisesti metrotunnelin kautta.

Vartijat saivat eläimen häädettyä ravintolasta, minkä jälkeen takaa-ajo jatkui edelleen. Tilannetta sivusta seurannut nainen kertoo kuulleensa, että supikoira olisi jatkanut matkaansa naapurin kirpputorille.

– Kuulin, kun joku ihminen huusi, että nyt se meni Uffiin. En kuitenkaan tiedä varmasti, että menikö se, kun en itse nähnyt, nainen nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat