KUVAT: Suosikkijuontajan luksustalo myynnissä – hulppea keittiö ja 12 televisiota!

Suosittu talk show -juontaja Jimmy Kimmel myy vihdoin Los Angelesissa sijaitsevan talonsa, jossa mies ei ole enää vuosiin asunut.

Juontaja Jimmy Kimmel ei ole viiteen vuoteen enää asunut modernissa, 1940-luvulla valmistuneessa Hollywood Hillsin kodissaan. Siitä huolimatta koomikko laittoi talon myyntiin vasta hiljattain.

Kimmel osti kodin vuonna 2002 maksaen siitä silloin vain noin 690 000 euroa. Nyt mies havittelee kodistaan suurehkoa voittoa, sillä juontajan hintapyyntö talolle on 1,7 miljoonaa euroa.

Ostettuaan yli 330-neliöisen kodin 12 vuotta sitten tähti asusteli siinä silloisen tyttöystävänsä, koomikko Sarah Silvermanin, kanssa. Kimmel muutti uuteen miljoonakotiin vuonna 2009 ja nyt myynnissä oleva talo laitettiin vuokralle reilun 5 000 euron kuukausivuokraa vastaan.

Ilmeisesti vuokrasuhde on päättynyt, kun kerran Kimmelin koti on myynnissä. Halukas ostaja saa omakseen kaksikerroksisen talon, josta löytyy niin viisi makuuhuonetta kuin viisi kylpyhuonettakin. Erikoista on se, että talosta löytyy huikeat 12 kappaletta televisioita, joten lempiohjelmaansa pystyy seuraamaan mistä huoneesta hyvänsä.

Kimmel tunnetaan intohimostaan hyvään ruokaan ja ostettuaan talon aikanaan hän teettikin mittavan keittiöremontin. Keittiöstä löytyy muun muassa erillinen jääkaappi jälkiruoille, jääpalakone ja täysikokoinen viinikaappi. Viereisessä ruokailutilassa on suuri pöytä, jota voi nostaa ja laskea elektronisesti omien mieltymysten mukaan.

Yksi makuuhuoneista on muutettu levytysstudioksi, jossa Kimmel on pystynyt tekemään muun muassa haastatteluja.

Lähde: Variety

Lisää tähdistä? Katso Tähdet, tähdet -konsertti:

Lue myös:

    Uusimmat