Mainos

Kuvat paljastavat naisen muutoksen kehonrakentajasta kehonsa rakastajaksi: "Olen päästänyt itseni repsahtamaan"

Pakonomaisesta vartalon muokkaamisesta luopuneen naisen mukaan onnellisuudelle ei voi laittaa hintalappua. 

Kaksikymmentäkuusivuotias Jolene Jones jakoi itsestään kuvaparin selittääkseen, miksi oman kehonsa hyväksyminen on paljon tärkeämpää kuin niin kutsuttu täydellinen ulkonäkö.

Vasemmanpuoleinen kuva on otettu silloin, kun nainen harrasti kehonrakennusta ja keskitti kaiken energiansa vartalonsa muokkaamiseen. Oikeanpuoleinen kuva puolestaan osoittaa sen, miltä nainen näyttää nyt, kun intensiivinen treenaaminen on jäänyt historiaan. Tämä kuvapari ei Jonesin mukaan ole perinteinen muutoskuva, mutta hän on ylpeä siitä kaikesta huolimatta.

Kuvan yhteydessä Jones kertoo vielä kaksi vuotta sitten noudattaneensa tiukkaa treeniohjelmaa ja kiduttavaa dieettiä, jossa saliohjelma ja kanafileiden punnitseminen estivät häntä nauttimasta sosiaalisesta elämästä. Kun hän vihdoin päätti luopua tästä hyvin rajoittavasta elämäntyylistä, nainen kertoo sen tuntuneen siltä, kuin taakka olisi pudonnut hänen harteiltaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jotkut ihmiset saattavat sanoa, että olen päästänyt itseni repsahtamaan, mutta onnellisuudelle ei voi laittaa hintalappua. Kutsun tätä itseni löytämiseksi ja sen ymmärtämiseksi, että elämässä voi olla muitakin kuin vain yksi intohimo, Jones selittää.

"Sixpack ei tehnyt minua iloiseksi"

Nainen kertoo, että ennen kehonrakennus oli iso osa hänen elämäänsä, mutta nyt hän ajattelee sen olevan asia, joka on jätetty taakse. Jones kertoo, ettei hän usko enää koskaan palaavansa lajin pariin, sillä nyt hänellä on muita kiinnostuksen kohteita, jotka tuovat hänen elämäänsä paljon enemmän iloa.

– Sixpack ei tehnyt minua iloiseksi. En ollut koskaan tyytyväinen ja löysin aina jotain parannettavaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vielä muutama vuosi sitten Jones ei olisi voinut kuvitellakaan, että hän olisi lähtenyt ystäviensä kanssa ulos syömään, mutta nykyisin hän tekee sitä hyvillä mielin.

– Vartalosi on aika kirjaimellisesti ainoa asia, joka kantaa sinua läpi koko elämäsi. Arvokkuutesi ja ilosi eivät ole riippuvaisia siitä, kuinka paljon painoja jaksat nostaa tai mitä vaaka näyttää. Ympäröivät ihmiset ja hymy kasvoillani määrittelevät oman arvokkuuteni, Jones päättää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka nainen ei käykään enää aktiivisesti kuntosalilla, hän ei halua, että hänen postauksensa kannustaisi epäterveellisyyteen. Jones selittää, että hän haluaa edelleen olla terveellinen, mutta ero entiseen on se, että nykyisin hän ei anna ajatuksen siitä hallita hänen elämäänsä. Hän harrastaa edelleen liikuntaa, kuten vaeltamista, mutta ei tee sitä pakosta, vaan siksi, että se tuntuu hänestä hyvältä. 

– Olen nyt juuri siellä, missä minun kehoni haluaa minun olevan, ja se saa minut iloiseksi. En kadu yhtään lopettamista. Minulla oli tavoite, saavutin sen ja nyt olen siirtynyt eteen, ja tunnen oloni erittäin hyväksi asian suhteen, Jones toteaa.

Lähde: Metro

***

9:00


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.