KUVAT: Suloinen vauhtikaksikko! Estelle ja Leonore pelleilivät kuninkaan syntymäpäivillä

Ruotsin kuninkaan syntymäpäiviä juhlistettiin virallisella tilaisuudella Tukholmassa.

Kaarle Kustaa täyttää vappuaattona 69 vuotta. Paikalla olivat myös pienet prinsessat Leonore ja Estelle. Ainoastaan Madeleinen puoliso Chris O'Neill puuttui kuningasperheen riveistä tilaisuudessa. 

Kaarle Kustaata juhlistettiin Tukholman kuninkaanlinnan edustalla. Tilaisuuden aloitti puolustusvoimien soittokunta.

Kuningas saapui yhdessä prinssi Carl Philipin kanssa paikalle paraatimarssin tahdissa.

Kuninkaan kunniaksi ammuttiin myös 21 tykinlaukausta Skeppsholmenin saarelta, ja hänelle kohotettiinn nelinkertainen hurraahuuto, jota seurasivat fanfaarit ja Kuninkaanlaulu.

Estelle ja Leonore varastivat tilaisuudessa huomion aikuisilta pelleilemällä yhdessä. Prinsessa Leonore näytti pyllähtävän maahan, ja Estelle ojensi serkulleen kätensä auttaakseen tämän ylös.

Myös kesällä toisen lapsen saava Madeleine joutui kumartumaan ja nappaamaan tyttärestään kiinni ennen kuin tämä olisi lähtenyt omille teilleen rivistä. 

Viimeksi Leonore ja Estelle osallistuivat yhdessä kuninkaan kummipojan Gustaf Magnusonin lapsen ristiäisiin maaliskuussa. Tuolloin kyseessä oli kuitenkin yksityistilaisuus.

Kuninkaan syntymäpäivä kolme vuotta sitten oli myös päivä, jolloin prinsessa Estelle esiteltiin ensimmäistä kertaa virallisesti ruotsalaisille. 

Lue myös:

    Uusimmat