Ensitreffit alttarilla -Tanja pettyi häämatkalla: ”Kaveri mieluummin juo kaljaa kuin keskittyy minuun”

Ensitreffit alttarilla -parin häämatka päättyi pettymykseen, kun Tanja olisi toivonut parin viimeiseltä illalta enemmän romantiikkaa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa nähtiin, kuinka vastavihittyjen parien häämatkat sujuivat.

Tanja ja Roni matkustivat Prahaan tutustumaan toisiinsa paremmin. Ilmassa oli jännitystä, kun vasta muutama päivä aiemmin tavannut pari lähti ensimmäiselle yhteiselle matkalle.  

–Mietin, että lähden vieraan miehen kanssa useaksi vuorokaudeksi samaan huoneeseen asumaan, miten hoidan vessassa käymiset ja muut, Tanja nauraa.

Matkan aikana pariskunta läheni toisiaan Prahan katuja kulkiessaan.

–Matkan aikana alkoi tulla jo aitoja ihastuksen tunteita. Kävelimme käsi kädessä ja tuntui, että otimme ison askeleen eteen päin, Tanja kuvailee.

Samoilla linjoilla on Roni.

–Pieni ihastuminen tuli nopeasti, kun toisen kanssa oli niin hauskaa, mies komppaa.

Matkan aikana kaikki sujuikin mukavasti, viimeistä iltaa lukuun ottamatta.

–Viimeisenä iltana kävimme romanttisella illallisella ja päätimme jatkaa siitä vielä yksille terassille. Paikka olikin tosi kaunis, ja Ronin ”yhdet” vaihtui ehkä viiteen tuoppiin. Ajattelin, että en mussuta, siinäpä ottaa olutta, sillä lomallahan tässä ollaan, Tanja kertoo.

Lopulta Tanjalle tuli vilu, ja nainen ehdotti hotellille lähtemistä.  

–Roni suostui, vaikka olisikin halunnut ottaa vielä yhden. Silloin mietin itsekseni, että just joo, kun olin itse juonut ehkä puoli lasillista valkoviiniä koko illan aikana, tuore vaimo muistelee.

"Pahin kauhuskenaarioni on juuri tämä yhtälö"

Lopulta aviopari pääsi takaisin hotellille, mutta Roni päätti kipaista vielä lähikaupassa ennen huoneeseen menoa.  

–Menin edeltä hotellille, ja Roni tuli kohta perässä mukanaan pullo kaljaa, sipsipussi ja patonki. Hän heittäytyi sängylle, pisti urheiluruudun päälle ja rupesi syömään patonkia, Tanja parahtaa.

–Mietin, että pahin kauhuskenaarioni on juuri tämä yhtälö, että on häämatkan viimeinen ilta ja olemme laittautuneet hienoiksi ja kaveri mieluummin juo kaljaa kuin keskittyy minuun, nainen harmittelee.

Asia jäi kalvamaan Tanjaa, joka ei kuitenkaan ottanut asiaa puheeksi Ronin kanssa.

–Tein siinä mielessä tyhmästi, että en heti sanonut asiasta Ronille. Olisi pitänyt heti sanoa, eikä vain vältellä aihetta. Asia kuitenkin ärsytti minua vielä seuraavana päivänäkin ihan suunnattomasti, silloin minulla kuohahti yli. Ja se kyllä näkyikin.

Roni puolestaan ihmetteli omalla tahollaan Tanjan käytöstä, jolle ei tuntunut löytyvän selitystä.

–Kävi selväksi, että Tanjan mielialat vaihtelivat todella paljon. Huomasin, että Tanja osasi kiukutella ja pitää mykkäkoulua.

Tapaus otettiin lopulta puheeksi, mutta vasta häämatkan jälkeen.

–Roni sanoi myöhemmin minulle luulleensa, että halusin vain nukkua. En tiedä, mistä hän sai sellaista päähänsä! Itselläni oli kuitenkin mielessä hempeilyä, tai ainakin jotain vähän romanttisempaa kuin kaljan kittaaminen, Tanja toteaa.

Kuinka Tanjan ja Ronin tarina jatkuu? Katso videolta esimakua tulevasta jaksosta! 


Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Lue myös:

    Uusimmat