Mainos

Ensitreffit alttarilla -Tanja: Roni ei sanonut minulle mitään positiivista

Ronin negatiiviset kommentit Tanjan ulkonäöstä aiheuttivat kolauksen parin suhteelle, eikä Tanja enää uskaltanut lähestyä miestään.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa Tanja ja Roni selvittelivät suhteensa tilaa. Ronin mukaan intohimon liekki vielä odotteli syttymistään ja mies tunsi parin suhteen olevan ennemminkin kaverillinen.

Roni kertoi Tanjalle, että hänen entiset naisystävänsä olivat olleet vaaleita ja kurvikkaita, mikä sai Tanjan tuntemaan olonsa vääränlaiseksi Ronin silmissä.

– Roni ei sanonut, että haluaisi juurikin blondin ja isotissisen, vaan keskustelimme meistä, ja tuli puhetta fyysisestä vetovoimasta. Silloin Roni sanoi, että olen kaiken kaikkiaan niin erilainen kuin hänen exänsä ja hän ikään kuin vertasi minua heihin, Tanja kertoo.

– Päättelin siitä, että Roni haluaisi kurvikkaamman naisen. Hän sanoikin, että olen hänen mielestään luuta ja nahkaa ja minun pitäisi treenata reisiä enemmän. Ne olivat tietysti loukkaavia kommentteja, ja minulle tuli sellainen kuva, että Roni haluaisi rehevämmän naisen, tuore vaimo kertaa.

Ronin kommenttien vuoksi Tanja huomasi vetäytyvänsä, eikä enää uskaltanut hakea Ronilta läheisyyttä.

– Minulle tuli sellainen olo, etten kelpaa sellaisena kuin olen. Mietin, miten toinen voi olla niin pinnallinen, ettei näe minussa muuta kuin virheitä. Totta kai se tuntui pahalta. 

– Roni ei sanonut minulle mitään positiivista ulkonäköön tai kroppaan liittyen. Enemminkin sain kuulla vain negatiivista palautetta, ja mietin, miksi hän sanoi minulle niin.

"Tiedän olevani viehättävä nainen"

Tanjan mukaan Roni kommentit saivat hänet pelkäämään torjutuksi tulemista ja vaikuttivat sitä kautta myös hänen itsetuntoonsa.

– Totta kai ne vaikuttivat meidän väliseen suhteeseen ja siihen, miten uskalsin lähestyä Ronia. Sanoinkin hänelle jossain vaiheessa, että en tiedä, uskallanko koskea häneen, sillä en tiedä, viehätänkö häntä.

– Tiedän olevani viehättävä nainen ja olen sitä monen muun miehen mielestä. Siksi tuntui hämmentävältä, että kun menen naimisiin, niin en ole sitä oman aviomieheni silmissä.

Katso videolta Tanjan ja Ronin ajatuksia suhteestaan! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.