Mainos

Kuvat: Ensitreffit-pari päätöksen edessä: suuria vaikeuksia jo häämatkalla

Mari ja Jouni saivat toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella. Parin yhteistä matkaa on seurattu koko syksyn ajan. Päätösjaksossa 3.11. selviää, kuinka parin lopulta käy. Muistatko kaikki nämä vaiheet Marin ja Jounin yhteiseltä matkalta?

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella on saatu seurata Marin ja Jounin tapahtumarikkaita vaiheita. Suoran Marin ja pohdiskelevan Jounin suhteeseen on mahtunut ilon ja ihastumisen hetkiä, mutta myös vaikeita kommunikaatiohaasteita.

Parin suhde sai lentävän lähdön, kun kaksikon välinen kemia syttyi heti ensikohtaamisella häissä.

– Ajattelin, että siellä odottaisi supisuomalainen mies, jolla olisi maantienvärinen tukka. Kun Jouni ei kuitenkaan ollut kovin tyypillisen suomalaisen näköinen, olin yllättynyt, mutta positiivisella tavalla. Jouni on mielestäni todella komea mies, Mari ylisti.

"Minuun iski pakokauhu ja ahdistus"

Häämatkalla pari sai kuitenkin kokea ensimmäisen kuoppansa, kun Marille iski tunne, ettei mistään varmaan tulekaan mitään.

– Se oli täysin ohimenevä tunne, ja se kesti noin viisi minuuttia. Minuun iski pakokauhu ja ahdistus, ja väsyneenä tuli mieleen, että apua, mihin olen oikein lähtenyt mukaan, Mari muisteli epätoivon hetkiään myöhemmin.

– Luulen, että häämatkan tapahtumat jäivät painamaan Jounia. Hän tarvitsi aikaa ja halusi edetä rauhassa. Onhan se ymmärrettävää, nainen myönsi.  

Jouniin Marin häämatkalla kokema tunnekuohahdus jättikin arpensa.

– Oli kova yllätys, että toinen oli valmis luovuttamaan niin nopeasti. Se luonnollisesti muutti vähän suuntaa ja tuntui tosi pahalta. Mietin, että mitäs tässä nyt sitten tämä kesä tehdään, jos tämä oli kerran tässä, tuore aviomies kertoi.

"Suorittamisessa ei jäänyt tunteille tilaa"

Myös yhteen muutto toi mukanaan haasteita, kun Jouni suojeli itseään ja alkoi vetäytyä kuoreensa.

–Tuntui, että suoritimme asioita, joita aviopari yleensä tekee. Siinä kaikessa suorittamisessa ei jäänyt tunteille kovinkaan paljon tilaa, ja oli vaikea analysoida omaa käytöstään. Että onko tämä kaikki aitoa, vai tekeekö asioita vain sen takia, että nyt ollaan naimisissa ja tehdään tällaista ohjelmaa? Jouni pähkäili.

Vaikeina hetkinä pari piti kiinni ensikohtaamisen synnyttämistä positiivisista tunteista, jotka antoivat voimaa.

– Hääpäivä oli ainutlaatuinen ja se fiilis silloin hääpäivänä on isoin asia, mitä meillä on ollut. Se on tietysti ainutlaatuinen asia, ja siitä kannattaa pitää kiinni, Jouni mietti.

Loppuaikoina Maria kuitenkin vaivasi se, että Jouni oli kameroiden läsnä ollessa erilainen kuin kahden kesken.

– Olet aina niin kauan hyvällä tuulella ja iloinen, otat minut huomioon ja olet minulle kiva, kun kuvausryhmä on tässä. Kun nämä lähtevät, niin sinun naamasi menee ihan toisin päin ja olet tosi tympeä ja välinpitämätön. Se ei tunnu minusta kauhean kivalta, nainen totesi miehelleen.

"Hoidetaan tämä ohjelma nyt alta pois"

Jouni itse kertoi kokeneensa haastattelutilanteet haastavina.

– Olin itsekin yllättynyt siitä, että koin haastattelutilanteet niinkin hankalina. Niiden jälkeen minulla meni aina aikaa palautumiseen. Haastatteluissa tuli kuitenkin puhuttua hyvin henkilökohtaisista asioista, ja halusin haastatteluiden jälkeen olla rauhaksiin, mies sanoi.

Pari kuitenkin jaksoi loppuun asti uskoa asioiden vielä kääntyvän paremmaksi.

– Alusta asti minulla oli todella voimakkaasti sellainen tunne, että hoidetaan tämä ohjelma nyt alta pois ja katsellaan sitten, miltä oikeasti tuntuu, Jouni tuumaili. 

– Jos ei nyt ihan ole sukset ristissä, kun tämä koe loppuu, niin miksi ei katsoisi rauhassa, kun ilman kameroita saisi tutustua. Voisihan se olla, että ei todellakaan haluaisi nähdä toista enää, mutta sittenpä sen tietäisi, Mari komppasi.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjakso AVAlla 3.11. klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.