Läksytys oli märkä rätti vasten Kolmiodraama-Samin kasvoja – yksi asia viimeisessä keskustelussa särähti miehen korvaan: "Anteeksi mitä?"

Sami kertoo, mikä sai hänet kiinnostumaan Sallasta 0:52
Videolla Sami kertoo, mikä sai hänet kiinnostumaan Sallasta

Kolmiodraama-Sami koki, että Terhi ja Christina liittoutuivat häntä vastaan.

Kolmiodraama-kausi on tullut päätökseensä, ja on aika kuulla, mitä ajatuksia osallistujilla heräsi uutuusohjelmasta. Kauden viimeisessä jaksossa 18. kesäkuuta osallistujat näkevät toisensa, kun kuvauksista on kulunut muutama kuukausi

Sami sai ohjelmassa kumppaniehdokkaikseen Terhin ja Christinan, ja kolmikko muutti kuukauden ajaksi saman katon alle. Romanssi ei kuitenkaan roihahtanut kummankaan naisen kanssa, vaan Samin ja naisten välit olivat pikemminkin paikoin jopa jäätävät. 

Samin mukaan Kolmiodraama oli kuitenkin kokonaisuudessaan hyvä kokemus, vaikka matkaan mahtui myös alamäkiä. Hän kertoi MTV Uutisille joulukuussa päätösjakson kuvauksissa, että lähtisi kyllä uudelleen mukaan ohjelmaan, mikäli kutsu kävisi.  

– Suosittelen kyllä muillekin, jos kantti ja rohkeus kestävät eikä häiritse se, että oma naama on telkkarissa. Ehdottomasti kannattaa lähteä, hän sanoi.

Ohjelman alkuasetelma, jossa päähenkilö tutustuu kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien avulla, oli aiheuttaa Samille harmaita hiuksia. 

– Et tiedä toisesta mitään, et mitään, ainoastaan nimen. Ensinnäkin se ensimmäisen viestin kirjoittaminen, mitä minä sanon? Mitä ihmettä voin sanoa ihmiselle, josta en tiedä kuin nimen? Ja vielä sillä mentaliteetilla, että minun pitäisi lähteä romanttisesti rakentamaan tätä asiaa, hän tilitti.

Alkuhankaluudet saatiin kuitenkin selätettyä ja kahden päivän viestinvaihdon jälkeen Sami päätyi valitsemaan asuinkumppanikseen Terhin. Nähdessään Terhin ensimmäistä kertaa Sami ajatteli, ettei kyseessä ollut ehkä ihan hänen tyyppisensä nainen, muttei toisaalta myöskään sellainen, jonka hän torjuisi saman tien.

– Se oli vähän sellaisella välialueella ulkonäön puolesta. Ajattelin, että jutellaan ja lähdetään tutustumaan. Kyllä minä halusin antaa mahdollisuuden, hän sanoi.

Katsojat saivat todistaa, ettei Samin ja Terhin juttu ottanut tuulta alleen, ja kaksikon yhteiselo kävi mutkikkaaksi jo heti alkumetreillä. 

– Se eskaloitui tosi nopeasti, ettemme vain tule toimeen keskenämme. Voimme keskustella hetken aikaa pintapuolisesti, mutta heti, kun mennään vähänkään pintaa syvemmälle, olemme niin eri planeetoilla. Sitten kun et tule yhtään toimeen toisen kanssa ja tajuat, että herranjumala, minun pitää olla tämän ihmisen kanssa kuukausi saman katon alla, Sami kertoi.

Sami ja Terhi saivat kuitenkin nostettua kissan pöydälle, ja se helpotti Samin mukaan tilannetta hieman. Tuolloin molemmat totesivat yhdessä, ettei heistä tule paria ja että heidän on vain yritettävä selvitä yhteiselostaan. 

Pian Samin ja Terhin kanssa saman katon alle muutti Samin toinen kumppaniehdokas Christina. Naisen muutto helpotti Samin mukaan omalla tavallaan hänen ja Terhin mutkikasta tilannetta, sillä nyt hänen ei enää tarvinnut olla se, joka pitää Terhille seuraa.

Terhillä ja Christinalla synkkasi oitis, ja Sami koki, että naiset liittoutuivat häntä vastaan.

– Tuntui tosi pahalta, että minua vastaan liittoudutaan, hän kertoi.

Kolmiodraama-jaksossa nähtiin, miten Terhi ja Christina läksyttivät Samia muuttaessaan pois heidän ja Samin yhteisestä asunnosta. Tuolloin he kertoivat Samille olevansa harmissaan siitä, ettei mies yrittänyt tutustua heihin kunnolla tai puhunut heille tuntemuksistaan rehellisesti.

Sami oli lähtöpäivänä positiivisilla fiiliksillä ja asennoitunut siihen, että nyt vain sanotaan heipat ja toivotetaan hyvää jatkoa. Terhin ja Christinan läksytys oli hänelle märkä rätti päin kasvoja. 

– Ajattelin, että ai vielä viimeisen kerran ripitetään, että minun pitäisi olla jotenkin toisenlainen. Minulla oli sellainen olo, etten jaksa tätä enää, ja se meni enemmänkin siihen, että hetken aikaa keskustelin ja sitten vain ajattelin, että ihan sama, antaa tulla mitä tulee. 

Sami koki, ettei keskustelussa syntynyt sovintoa, vaan hän halusi vain päästä tilanteesta pois. 

Sami sanoi vielä lähdön hetkellä Terhille, että vaikkei häntä ja Terhiä oltu luotu yhteen, on Terhi varmasti oikea jollekin toiselle, ja ettei tämän tulisi muuttaa itseään ketään varten. Sami kokee, että Terhi ja Christina eivät ajatelleet hänestä samoin.

– Minulle kuitenkin sanotaan, että sinun pitäisi tehdä näin ja näin. Se särähti ja särähtää edelleen, kun he sanoivat, että ”Jos haluat joskus naisen, niin sinun pitää…”. Olin, että anteeksi mitä? Sami sanoi.

Vaikka omien kumppaniehdokkaiden kanssa oli hankalaa, löysi Sami ohjelmasta kuitenkin ihmisen, johon hän kiinnitti huomionsa. Ohjelmassa nimittäin nähtiin jonkinlaista kiinnostumista Samin sekä Waltterin kumppaniehdokkaan Sallan välillä. Sallaan huomionsa kiinnitti myös Sannan kumppaniehdokas Petri, ja miesten välillä ilmenikin hieman kinaa Sallaan liittyen.

Samin mukaan hän ja Salla viestittelivät jonkin verran kuvausten päättymisen jälkeen, mutta heidän välilleen ei kuitenkaan lopulta syntynyt mitään syvempää. 

– Se vain hiipui. En oikein osaa sanoa mihin se loppui. Kumpikin teki aloitteita ja puhui, mutta ehkä siitä puuttui tietynlainen kipinä. 

Mikä Sallassa teki vaikutuksen Samiin? Katso yllä olevalta videolta!

Katso myös viimeinen Koukussa Kolmiodraamaan -jakso:

Rakkauden kesä 30:41
Katso viimeinen Koukussa Kolmiodraamaan -jakso

Kaikki Kolmiodraama-jaksot ovat katsottavissa MTV Katsomossa.

Katsomosta löydät myös kaikki jaksot MTV Uutisten Koukussa Kolmiodraamaan-vodcastista.

Lue myös:

    Uusimmat