Mainos

Kuvapari paljastaa imartelevan salaisuuden: Kuvankäsittelyä ei tarvita, oikea asento riittää!

Puhuttelevan videon julkaissut nainen haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että kukaan ei näytä some-minältään tosielämässä. 

Lifestyle-bloggari Madalin Giorgetta julkaisi silmiä avaavan videon asennon merkityksestä ulkonäölle. Kuvatekstissä Giorgetta myöntää käyttävänsä kuvissaan filttereitä, poseeraavansa ja kiinnittävänsä huomiota valaistukseen. Yhtä asiaa hän ei kuitenkaan suostu tekemään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En koskaan käytä Photoshoppia muuttamaan vartaloni muotoa. Naisten vartaloista on olemassa jo ihan tarpeeksi harhaanjohtavia kuvia, enkä koskaan halua liittyä siihen, Giorgetta sanoo.

Naisen mukaan kuvankäsittelyohjelmia ei tarvita, pelkkä asennon muuttaminen tekee yhtä paljon.

Tosielämä kaukana some-kuvista 

Nainen on aikaisemminkin puhunut saman asian puolesta. Viikko sitten jakamansa kuvaparin yhteydessä hän selittää rakastavansa kyseisiä kuvia, sillä ne toimivat hänelle hyvänä muistutuksena siitä, että lähes jokainen meistä julkaisee ainoastaan kuvia, joihin on valinnut parhaat asentonsa ja puolensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En näytä oikeanpuoleiselta versiolta tosielämässä, sillä kuka muka oikein seisoo tuolla tavoin oikeassa elämässä? Mutta siinä ei myöskään ole mitään vikaa, että julkaiset vain kaikkein imartelevimpia kuviasi, se on vain inhimillistä. 

Hän lisää, että naiset, joita ihmiset katselevat Instagramissa, eivät tosielämässä kävele lantio pystyssä, jalat taivutettuina ja vatsa sisään vedettynä. Se on vain somea. 

Video paljastaa, kuinka näyttävät some-kuvat todellisuudessa syntyvät. 


Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.