Kuva tuoreesta avioparista aiheuttaa paheksuntaa – tekisitkö itse näin alttarilla?

Hulvaton hääkuva – hirvi keskeytti herkän hetken 0:55
Toisten häissä luonto tulee liian lähelle. Videolla hulvatottomat hääkuvat, joihin eksyi mukaan harvinainen vieras.

Alttarilla kännykkää räpläävä tuore aviopari on aiheuttanut käytöksellään paheksuntaa.

Kadulla, ruokakaupassa tai julkisessa liikennevälineessä ei voi välttyä silmä kovana älypuhelintaan tapittavilta ihmisiltä. Arkisten tilanteiden lisäksi puhelinta käytetään usein myös juhlissa, joissa ainutlaatuisia hetkiä tallennetaan kameraan tai jaetaan sosiaaliseen mediaan – tai tylsää menoa paetaan älypuhelimen maailmaan.

On kuitenkin tilanteita, joissa ihmisten ei odottaisi käyttävän puhelinta. Esimerkiksi alttarilla juuri rakkautta puolisolleen tunnustettuaan. Ei siis liene yllätys, että sosiaalisessa mediassa on kuohunut, kun vastavihitty pari katseli alttarilla toisiensa sijaan älypuhelimiaan.

Puhelimen räpläys aiheutti paheksuntaa

Muiden muassa brittimediat Mirror sekä The Sun kertovat, että nimettömäksi jäävä pariskunta oli juuri sanonut toisilleen tahdon, kun he jo päivittivät parisuhdestatustaan Facebookiin. Tilanne tallentui kuvaan, joka jaettiin häitä ruotivaan Facebook-ryhmään.

Ryhmän kommentoijat tuomitsivat nopeasti puhelimen käytön alttarilla tökeröksi ja naurettavaksi. Osa ihmisistä arveli, ettei teko heijasta kestävää liittoa ja että pian pari joutuu päivittämään uudestaan parisuhdestatustaan Facebook-profiiliinsa.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Jos olisin tehnyt tuon hääpäivänäni, isoäitini olisi motannut minua kurkkuun, eräs mies kommentoi Mirrorin Facebookissa jakamaa uutista saaden useita myötäilyjä.

– Pappi varmasti arvosti tuota, toinen toteaa ironisesti.

Kaikki eivät ole yhtä ärhäkästi tuomitsemassa somettavaa vastanainutta paria ja muistuttavat, että jokainen saa tehdä hääpäivänään mitä huvittaa.

– Jos he tapasivat Facebookissa, tämä voisi olla aika osuvaa tai suloista, eräs kommentoija kirjoittaa.

Toisaalta moni myös muistuttaa, että ihmisten olisi tärkeä elää hetkessä, ei somen kautta.

***

Näin onnistut hääkuvissa 7:20
Videolla kerrotaan, miten onnistua hääkuvissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja