KUVA: Selänne ja Wiskari juhlivat yhdessä Kotkan Meripäivillä

Teemu Selänne ja Arttu Wiskari juhlivat yhdessä viikonloppuna Kotkan Meripäivillä. 

Viimeisen NHL-kautensa pelannut jääkiekkoilija Teemu Selänne on tuttu näky Kotkan Meripäivillä. Selänne nähtiin tapahtumassa myös tänä kesänä seuranaan samanlaisiin T-paitoihin ja lippiksiin pukeutunut kaveriporukka.

Selänteen seurueessa juhli myös muusikko Arttu Wiskari, joka tunnetaan jääkiekkoilijan hyvänä ystävänä. Wiskari julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään yhteiskuvan kaksikosta.


Wiskari lisäsi tililleen myös videon, millä hän nauttii täysillä Juha Tapion keikasta:

Selänne ja Wiskari ovat tunteneet toisensa jo pitkään. Wiskari kertoi aiemmin MTV.fin haastattelussa viettäneensä aikaa koko Selänteen perheen kanssa. Eräänä kesänä Wiskari ja Selänne olivat intoutuneet Juha Tapion musiikista myös karaokessa:

– Se oli ihan mielenkiintoinen reissu. Teemu laulaa pirun hyvin. Olin todella yllättynyt. Kaveri, joka on kova jääkiekossa, on pirun kova laulajakin. Jotain me hoilattiin uudessa Patiksessa (ravintola Pataässä) kesän loppupuolella. Olisiko ollut peräti Juha Tapiota, Wiskari naureskeli vuonna 2012.

Selänne on ilmoittanut, ettei hän enää tämän kesän jälkeen jatka jääkiekkoilijan uraansa, kun taas Wiskari keskittyy tällä hetkellä viimeistelemään syksyllä julkaistavaa uutta levyään.

Lue myös:

    Uusimmat