Mainos

Kuusi veljestä saivat pikkusiskon – kohtelevat häntä kuin prinsessaa!

Kun veljekset kuulivat saavansa pikkusiskon, he eivät innostuneet asiasta. Nyt vuotta myöhemmin poikien elämä pyörii täysin pikkusisarensa ympärille. 

Kun Cher ja Stephen Lair saivat tietää odottavansa tyttöä, he olivat enemmän kuin innoissaan. Tyttövauva oli odotettu tulokas perheeseen, jossa oli entuudestaan jo kuusi poikaa.

Veljekset eivät kuitenkaan olleet kovin innoissaan kuullessaan uudesta tulokkaasta, vaan he ilmoittivat yksimielisesti vihaavansa vaaleanpunaista. Pieni suloinen tyttö muutti kuitenkin poikien mielen hetkessä.

– Me aina tappelemme siitä, kuka saa valita hänelle mekon, 11-vuotias Campell kertoo.

Äiti Cher kertoo Ruby-tytön pehmittäneen poikia. Pojat jopa suostuivat pukeutumaan vaaleanpunaisiin paitoihin tytön 1-vuotissyntymäpäivillä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ruby on pomo. He rakastavat tyttöä, he palvovat häntä!

– He taistelevat siitä, kuka saa ottaa hänet sängystä aamulla ja kuka saa pidellä häntä sylissä. He käyttävät kotitöistä saamansa rahat ostaakseen lahjoja ainoalle tytölle talossa, kotiäiti kertoo.

Äiti ei halua sulkea mahdollisuutta uuteen raskauteen

On kuitenkin joitain asioita, joita pojat kaipaavat ajasta ennen tyttöä talossa. 

– En saa pieraista tai röyhtäistä hänen ympärillään. Isä sanoo, että jos minun täytyy tehdä se, minun täytyy mennä toiseen huoneeseen, koska hän on nainen. Se on aika ärsyttävää joskus, 8-vuotias Sawyer kertoo.

Seitsemänlapsisen perheen vanhemmat eivät haluaa sulkea mahdollisuutta kahdeksannen lapsen saamiselle.

– Minulla olisi vaikeaa sulkea tämä ovi sataprosenttisesti.  Tiedän, että monet ihmiset katsovat lapsilukuani, mutta jos olisimme lopettaneet neljän tai viiden jälkeen, emme olisi saanet Knoxia, Rubya tai Shepherdia. He kaikki ovat ainutlaatuisia, Cher toteaa.

Video: Äiti sai tietää tulevan lapsensa sukupuolen ainutlaatuisella tavalla. Tämä vuonna 2015 kuvattu video nousi aikoinaan nettisensaatioksi.


Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.