Kuumaa seksiä seisten – näin tulikuuma asento onnistuu ilman kohellusta

Spontaani ja intohimoinen seksi seisten on tuttua romanttisista elokuvista, mutta asennon onnistuminen vaatii harjoittelua.

Seksi seisten tarjoaa mahdollisuuden intiimiin katsekontaktiin, kumppanin tiukkaan pitelemiseen ja suuteluun. Parhaimmillaan seksi seisten tarjoaa kiihotusta, kommunikaatiota ja läheisyyttä. Seisoma-asennossa seksin harrastaminen vaatii kuitenkin myös tasapainoa, yhteistyötä sekä tarvittaessa apuvälineitä.

Yrittäminen kuitenkin kannattaa. Women’s Health listasi vinkkejä, joilla pääsee alkuun romanttisen fantasian toteuttamisessa.

1. Aloita esileikillä tai suuseksillä

Yhdyntä ei ole ainoa seksin muoto. Mikäli hakusessa ei ole pikapano, kannattaa seksi seisten aloittaa esileikillä. Kumppanin vartalon sopukoiden tutkiminen käsien ja suun avulla onnistuu helposti myös seisten. Samalla kun partneri seisoo jaloillaan, hyväile hänen jalkojaan, käsiään, kasvojaan, vatsaansa ja genitaalialueitaan.

Suuseksin antaminen naiselle onnistuu, kun seinää vasten seisova nainen nostaa toisen jalkansa esimerkiksi vieressään olevalle tuolille tai jakkaralle. Toinen osapuoli on polvillaan hänen edessään.

2. Nappaa mukaan apuväline

Seksin harrastaminen seisten saattaa tyssätä siihen, että yhdyntäkulma on käytännössä mahdoton. Kiusallisen sähläämisen voi välttää ottamalla käyttöön apuvälineet.

Tukevaan esineeseen, kuten keittiötasoon tai pöytään, nojautuminen vähentää kumppanin kannattelemaa painoa. Lisäksi lähellä oleva tukeen voi napata kiinni, jos seksi seisten on päätyä kaatumiseen.

3. Aloittajaystävällinen asento

Jos seksiä ei ole harrastanut aiemmin seisten, kannattaa aloittaa asennosta, joka ei vaadi erityisen hyvää tasapainoa tai voimaa.

Yksi vaihtoehto on aloittaa seisova koira -asennosta, jossa nainen on lattialla kämmeniensä ja jalkapohjiensa varassa. Mies työntyy naiseen, minkä jälkeen tämä voi kohottautua puolipystyasentoon esimerkiksi sängynreunaa vasten. Jos asento tuntuu helpolta, voi nainen kohottaa keskivartaloaan ylemmäs nostamalla toisen jalan sängylle toista edelleen tukevasti lattialla pitäen.

4. Ota pituusero huomioon

Suuri pituusero tekee seksistä seisten haastavampaa. Ongelma on mahdollista kiertää esimerkiksi siten, että toinen nousee portaissa ylemmälle rapulle ja pitää kiinni kaiteesta asentoa tasapainottaakseen. Myös seinää vasten tuettu jakkara sopii tarkoitukseen.

Toinen vaihtoehto on, että nainen istuu pöydän tai muun tason päällä, joka tuo hänen lantionsa kumppanin lantion tasolle. Tämän jälkeen nainen kiertää jalkansa partnerin ympärille. Kun mies on naisen sisällä, voi nainen vähitellen hivuttautua pöydän reunan yli. Mikäli asennosta tarvitsee taukoa, on laskeutumistaso lähellä.

5. Seisomaseksiä edistyneemmille

Kun seksiin seisten jo ehtinyt totutella, voi sitä kokeilla ilman apuvälineitä – joskin se vaatii enemmän voimaa, tasapainoa ja notkeutta.

Nainen kiertää jalkansa miehen vartalon ympärille ja ottaa kiinni tämän hartioista. Mies pitää kiinni naisen reisistä samalla tähän työntyen. Muita mahdollisia tarttumakohtia ovat naisen takapuoli tai alaselkä.

Jos asento ei tahdo onnistua, kannattaa siihen pääsemiseksi hyödyntää esimerkiksi pöytää kohdan neljä mukaisesti.

6. Älä ota sitä vakavasti

Seksin pitäisi olla hauskaa ja kumppaneita lähentävää. Siksi ei kannata murehtia, jos seksi seisten ei heti onnistu. Virheistä kannattaa oppia ja niille voi nauraa.

Parhaassa tapauksessa virheet johtavat kuumaan korjaussettiin.

Lue myös:

    Uusimmat