Kutkutteleva kuva julki: Tässä ovat Polestar 3, 4 ja 5

Polestar Precept ei jää pelkäksi visioksi 9:20
Polestarin Precept-konseptista leivotaan tuotantoauto.

Volvon ja emoyhtiö Geelyn omistama sähköautojen valmistaja Polestar on julkaissut kiusoittelevan kuvan sen tulevista automalleista. Löydät kuvan lakanoin peitetyistä autoista jutun perästä.

Toistaiseksi Polestarilta on nähty mallit 1 ja 2, mutta uusi kuva antaa esimakua myös kolmesta seuraavasta autosta – nimiltään mitä todennäköisimmin Polestar 3, Polestar 4 ja Polestar 5.

Varmaa tietoa siitä, milloin saamme niistä lisää tietoa, mutta valmistaja lupailee, että kaikki kolme tullaan esittelemään vuoden 2024 loppuun mennessä.

Seuraavana esiteltävä auto on vuonna 2022 päivänvalon näkevä katumaasturi Polestar 3. Syyskuussa paljastui sen jälkeen esiteltävän sedanmallin esituotantoversio. Kolmantena esittelyvuorossa lienee kuvassa näkyvä kolmosta suurempi katumaasturi.

Yhtiön tavoitteena on myydä 290 000 autoa vuodessa vuoteen 2025 mennessä. Tällä hetkellä yhtiö toimii 14 maassa, mutta se pyrkii laajenemaan 30 maahan jo parin vuoden sisällä.

Vuonna 2017 perustettu Polestar on ilmoittanut aikeistaan listautua New Yorkin pörssiin Gores Guggenheim -spac-yhtiön kautta. Sähköautoyhtiön markkina-arvoksi on arvioitu noin 17 miljardia euroa. Yksi siihen sijoittaneista on Oscar-palkittu näyttelijä ja ympäristöaktivisti Leonardo DiCaprio.

Lähde: Polestar

Lue myös:

    Uusimmat