Kuski aivan tillin-tallin, ja etupyörästä vain vanteen rippeet jäljellä – poliisi jakoi kuvan: "Tämä on se järkyttävä todellisuus"

0:12
Onko tämä video kuvattu Venäjällä vai Klaukkalassa? Järjetön hinaussuoritus päättyi rysäykseen.

Brittipoliisi julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan ei-niin-jokapäiväisestä näystä, joka järkytti myös itse virkavaltaa.

Norfolkin poliisi Isossa-Britanniassa kohtasi viikonloppuna odottamattoman näyn, kun he lähtivät tavoittamaan kuljettajaa, jonka ajotyylistä oli tehty useita ilmoituksia hätäkeskukseen.

Poliisilla ei ollut vaikeuksia bongata ilmoittajien kuvailemaa ajoneuvoa liikennevirrasta, ja itse pysäytyskin meni mallikkaasti.

Kuljettajan tanakkaa humalatilaa suurempi yllätys oli kuitenkin auton oikean eturenkaan kunto. Tai lähinnä renkaan puuttuminen. Jäljellä oli enää säälittävät rippeet jostain, mikä on ehkä joskus ollut peltinen vanne.

– Taitaa olla alle 1,6 milliä, eräs Twitter-käyttäjä irvaili viitaten renkaan kulutuspinnan minimirajaan.

Kuljettaja pidätettiin rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänen puhaltamansa lukemat olivat 3,5-kertaisesti yli sallitun rajan.

– Tämä on se järkyttävä todellisuus, jonka kanssa me joudumme tekemisiin. Renkaan puuttuminen on jo itsessään paha juttu, mutta siihen lisäksi vielä se juominen, konstaapeli Chris Harris kommentoi Twitteriin jaettua kuvaa.

Lähde: BBC, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja