Poliisi vei miehen auton vain 30 sekuntia sen ostamisen jälkeen – ei johtunut ylinopeudesta: "Tämän takia teistä ei pidetä"

Silmittömästi 50:n alueella kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta 0:28
Brittimies kaahasi saksalaisella katuraketilla aivan jäätävää vauhtia keskellä pikkukaupunkia.

Elokuvalla Puhallettu 60 sekunnissa ei ollut mitään jakoa Northamptonin poliisille.

Englantilaisen Northamptonin poliisi sai viime viikolla saalista täysin pyytämättä. Tehtävä tuli eteen itse asiassa niin yllättäen, että hieman huonommalla onnella olisi paikalle tarvittu muitakin viranomaisia kuin poliisi.

Paikallisen autoliikkeen pihasta kadulle kääntynyt mies oli nimittäin ajaa kolarin poliisipartion kanssa. Se ei ymmärrettävästi katsonut miehen toimintaa hyvällä, vaan pysäytti tämän.

Nopeasti kävi ilmi, että mies oli ostanut Renault Meganensa kyseisestä autoliikkeestä vain 30 sekuntia aiemmin. Jotain olennaista oli kuitenkin jäänyt tekemättä, sillä autossa ei ollut lainkaan vakuutusta.

Englannissa poliisi takavarikoi kohtaamansa vakuuttamattomat autot, mikä oli valittu toimintatapa tälläkin kertaa. Mies saa autonsa takaisin sitten, kun hänellä on näyttää vaaditut vakuutustodistukset.

"Oliko pakko?"

Poliisin toiminta on kirvoittanut kärkkäitä kommentteja Twitterissä julkaistun kuvan alle. Kommentoijien mielestä vakuuttamattomalla autolla ajaminen on pikkujuttu.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Tämän takia ihmiset eivät pidä poliisista. Tämä on aivan kammottavaa, ei minkäänlaista myötätuntoa tai ihmisyyttä, yksi ähisi.

– Oliko ihan pakko hinata? Luuletteko te k*sipäät, että miehen auton vieminen jonkin näin mitättömän asian takia on rehvastelemisen arvoinen suoritus? toinen puhisi.

– Luojan kiitos asun Yhdysvalloissa, enkä missään kommarip*skalävessä Englannissa, puhkui kolmas.

On kuitenkin syytä muistaa, että vakuuttamaton auto on vakuuttamaton auto, vaikka se olisikin vasta äskettäin ostettu.

Lue myös:

    Uusimmat