Poliisia paennut mies mälläsi tyttöystävänsä Maseratin murskaksi uskomattomaan paikkaan – katso kuva: ”Hullua, että hän jäi henkiin”

Skoda ja Audi taistelivat Kehä III:n herruudesta liikenteen seassa 0:17
Helsinkiläisen Henrik Karstenin auton kojelautakameraan tallentui perjantaina 5.3.2021 Kehä III:lla Vantaalla hurja tilanne, jossa Skodan ja Audin kuljettajat väänsivät kättä vaarantaen muuta liikennettä.

Pakomatka päättyi lyhyeen, mutta hengenlähtö oli silti lähellä.

32-vuotiaan kalifornialaismiehen kaasuttelu moottoritiellä Oaklandissa oli sen verran rivakkaa, että toiminta kiinnitti myös virkavallan huomion.

Sen sijaan, että mies olisi ottanut suoraselkäisesti vastuun tekosistaan ja nöyrästi noudattanut poliisin antamaa pysähtymiskäskyä, päätti tämä ottaa kaiken irti ohjastamansa Maserati Levanten suorituskyvystä ja lähteä kilpasille.

Mutta kuten niin monesti aiemminkin, kuljettaja sai todeta, että ajoneuvon hallinta ei olekaan ihan niin helppoa, kun vauhtia lisätään tarpeeksi.

Poliisin mukaan mies oli reagoinut pysähtymiskäskyyn kiihdyttämällä 160 kilometrin tuntinopeuteen ja poistumalla moottoritieltä heti seuraavasta liittymästä.

Auto vain ei sitten pysynytkään enää kuljettajansa kätösissä, vaan suistui ulos tieltä ja kiilautui käsittämättömään paikkaan.

Katso kuva alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Kuvaa katsoessa on selvää, että vauhtia on ollut paljon, sillä auto on tuhoutunut totaalisesti. Olikin suoranainen ihme, ettei kuljettaja loukkaantunut kuin lievästi.

– On uskomatonta, ettei hän kuollut. On hullua, että hän jäi henkiin, David Arias Oaklandin poliisista kertoi SFGatelle.

Mies joutuu vastaamaan syytteisiin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen vastustamisesta. Kaveri joutunee myös käymään syvällisen keskustelun parisuhteensa tilasta tai jopa jatkosta, sillä romutettu Maserati kuului hänen tyttöystävälleen.

Maserati Levante maksaa Suomessa noin 150 000 euroa.

Lähteet: SFGate, Autoblog

Lue myös:

    Uusimmat