KuPSin Suomen mestariksi kipparoinut Petteri Pennanen palaa Kuopioon – kertoi aiemmin ulkomaalaisseuran kiinnostuksesta

Jalkapalloilija Petteri Pennanen on solminu loppukauden mittaisen sopimuksen Kuopion Palloseuran kanssa. Pennanen voitti viime kaudella KuPSissa Suomen mestaruuden joukkueen kapteenina.

Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi viime kaudella valittu Pennanen siirtyi viime kauden jälkeen tammikuussa Indonesiaan, mutta koronaviruspandemia sekoitti kauden kulkua. Pennanen pelasi Tira-Persikabonin joukkueessa ainoastaan kolme pääsarjaottelua ennen sarjan keskeyttämistä.

Heinäkuun alussa Pennanen purki sopimuksensa indonesialaisseuran kanssa. MTV Urheilun haastattelussa Pennanen sanoi tähtäävänsä lähtökohtaisesti ulkomaille. Hän kertoi ainakin yhden ulkomaalaisen seuran olleen erittäin kiinnostuneen hänen palveluksistaan.

– Ulkomailla olisi seura, joka haluaisi minut kovasti sinne. Jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu, teen sen seuran kanssa esisopimuksen ensi kaudeksi, tai sitten jo nyt. Se on todella kiinnostava vaihtoehto, mutta siirto tämän kesän osalta näyttää haastavalta, Pennanen paljasti tuolloin.

– Veikkausliiga ei missään nimessä ole tavoite, mutta tämän poikkeustilanteen takia sekin on hyvä vaihtoehto. Sieltä ulkomaalaisesta seurasta on lähetetty toive, että pelaisin muutamat kuukaudet täällä Euroopassa, missä kausi on yhä käynnissä. Sitten vasta talvella siirtyisin sinne. Täällä Suomessa kausi on jo käynnissä ja ikkuna aukeaa pian.

Suomen mestaruutta puolustava KuPS on aloittanut Veikkausliiga-kauden vakuuttavasti. Joukkue on voittanut kolmesta pelaamastaan ottelusta kaksi ja pelannut kerran tasan. Se johtaa sarjaa ennen HJK:ta, joka on pelannut vasta kaksi ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat