Huuhkajien Onni Valakari paljastaa saaneensa tarjouksia Euroopasta: "Siirto on hyvin todennäköinen"

Video: Onni Valakari kertoo Tulosruudun haastattelussa siirtotavoitteistaan ja tilanteestaan Huuhkajissa.

Jalkapallon kesän siirtoikkunan kuumimpiin suomalaisnimiin lukeutuva Onni Valakari kertoo seuratilanteestaan ja siirtotavoitteistaan MTV Urheilun haastattelussa.

Kyproksen pääsarjassa pelaavaa Pafos FC:tä vuodesta 2020 edustanut pelintekijä on käynyt neuvotteluita eri seurojen kanssa pitkin kesää. Pafos ei kuitenkaan ole vielä saanut tarpeeksi suurta tarjouksia myydäkseen lähtökuopissa olevaa 22-vuotiasta eteenpäin.

– Odotin itse, että siirto olisi tullut aikaisemmin. Halusin lähteä jo ennen edellistä kautta ja tein sen seuralle selväksi, Valakari kertoo MTV Urheilulle.

– Euroopan maista on tullut tarjouksia, joista seura on kieltäytynyt, vaikka tarjolla on mielestäni ollut ihan hyvää rahaa. Yhden seuran kanssa olimme sopineet kaikki jo keskenämme, mutta seurat eivät päässeet yhteisymmärrykseen.

Valakarin sopimus Pafosin kanssa umpeutuu vuoden kuluttua. Kyseessä on siis seuran viimeinen mahdollisuus kaupata suomalaislupaus eteenpäin siirtokorvausta vastaan.

– Uskon, että siirto on hyvin todennäköinen. Syy miksi tulin Pafosiin, oli heidän aikomuksensa kaupata minut myöhemmin eteenpäin. Tämä on heidän viimeinen tilaisuutensa, muistuttaa Valakari.

– Toivottavasti löytyisi hyvä seura ja laadukas ympäristö, jossa olisi joka viikko tarjolla kovia pelejä. Koen, että se on se, mitä tarvitsen.

Valakarin mielestä Pafos on palvellut häntä tähän saakka hyvin. Päästäkseen tavoitteisiinsa Huuhkajien huippulupauksen on kuitenkin suunnattava eteenpäin.

Helsinkiläissyntyisen keskikenttämiehen tavoite olisi päästä Kyprosta arvostetumpaan liigaan, jonka kautta hän voisi lopulta päästä Euroopan suurimpiin ympyröihin.

– Koen, että nyt on oikea aika siirtyä eteenpäin. Uudet paikat ja ärsykkeet antavat kehitystä, jota koen nyt kaipaavani, jatkaa Valakari.

– Tavoitteeni on ihan niissä kovimmissa sarjoissa. Seuraavan askeleen on kuitenkin oltava siinä välimaastossa.

– Tavoittelen kovatasoista ja arvostettua sarjaa, joka toimisi ponnahduslautana Euroopan huippuliigoihin. Paljon laadukkaita pelejä, paljon laadukkaita pelaajia.

Kuuntele ylälaidan videolta, mitä Onni Valakarilla oli sanottavana asemastaan Huuhkajissa, jossa peliaika on ollut odotettua vähäisempää.

Lue myös:

    Uusimmat