HJK jysäytti odotetun tähtihankinnan

Miesten jalkapalloliigassa pelaava HJK on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Lee Erwinin kanssa, kertoi helsinkiläisseura verkkosivuillaan tiistaina.

MTV Urheilu kertoi helmikuussa, että Erwin olisi siirtymässä kesällä HJK:n riveihin. Sopimusta kaavailtiin jo vuoden alkuun, mutta tuolloin skottikärjen edustama libanolilaisseura Al-Ahed ei päästänyt 30-vuotiasta lähtemään.

– Tuntuu erittäin hyvältä olla täällä. Olisin halunnut tulla jo kauden alussa, mutta en lopulta pystynytkään irrottautumaan edellisestä seurasta. Mutta nyt olen täällä, ja odotan kovasti pääseväni osaksi joukkuetta, Erwin toteaa tiedotteessa.

Erwin edusti Al-Ahedia viimeiset puolitoista vuotta. Toissakaudella Erwin iski Hakan paidassa peräti 20 täysosumaa. Hänen lisäksi vain kolme pelaajaa on pystynyt rikkomaan 20 maalin rajapyykin jalkapalloliigassa 2000-luvulla.

– Itse asiassa olin suunnitellut jatkavani pelaamista Lähi-idässä, minulla oli siellä ja myös Euroopassa tiettyjä vaihtoehtoja. Mutta sitten juttelin talvella Ossin (Hakassa Erwiniä valmentanut Virta) kanssa. Tunnen HJK:n ja tiedän kuinka hyvä seura on, joten halusin osaksi tätä projektia. Haluan, että voitamme tietenkin mestaruuden ja menemme pitkälle Euroopassa.

Tuore hyökkääjähankinta liittyy HJK:n harjoitusvahvuuteen keskiviikkona. HJK kohtaa jalkapalloliigassa lauantaina Ilveksen.

Lue myös:

    Uusimmat