Mainos

Kuolleena löytynyt 13-vuotias poika saattoi olla ojassa tunteja ennen löytymistään: "Vaikka vierestä olisi kävellyt, ei välttämättä olisi huomannut"

13-vuotias poika katosi viime lauantaina Espoossa. Sunnuntaina hänet löydettiin kuolleena Karakalliosta maastosta. MTV Uutisten tietojen mukaan poika löytyi ojasta läheltä ajotietä ja kävelyreittejä.

Pojan löysi häntä etsimässä olleet poliisit. Poika löytyi sunnuntaina puolen päivän maissa.

– Vaikuttaa siltä, että hän on voinut olla siinä paikassa pitkäänkin. Tähän aikaan vuodesta kun on pimeää, niin vaikka vierestä kävelisi, niin välttämättä häntä ei olisi huomannut, rikoskomisario Teemu Värtinen Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo.

Poliisi ei epäile, että pojan kuolemaan liittyisi rikosta.

– Selvitämme vielä asiaa, mutta mitään viitteitä rikoksesta ei ole. Tätä tutkitaan kuolemansyyntutkintana.

Omaiset huolestuivat pojasta, kun hän ei tullut lauantaina sovitusti kotiin eikä häneen saanut yhteyttä. Poikaa etsittiin läpi yön, ja sunnuntaina poliisi löysi hänet kuolleena ojasta, Karakalliontien ja Lähdenrannantien risteyksen lähistöltä.

Pojan reppu löytyi jo hieman aiemmin toisaalta.

Poliisi selvittää nyt pojan liikkeitä lauantain ja sunnuntain aikana.

– Lauantai-iltana hän on jossain vaiheessa ollut kavereiden kanssa, mutta aikataulua selvitetään vielä. Loppuillan tapahtumiin ei näyttäisi liittyvän ketään muita ihmisiä hänen lisäkseen. Tarkasti ei ole tiedossa se, milloin ja missä hänet on nähty viimeisen kerran, Värtinen kertoo.

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisilla on vielä tarkistettavana useita vihjeitä tapaukseen liittyen. Pojan kuolinsyy ja -aika selviävät vasta oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa.

MTV:n tietojen mukaan poika löydettiin läheltä paikkaa, josta hän oli ladannut videon Snapchat-palveluun ennen katoamistaan.

Poliisi ei ota kantaa videon sisältöön, sillä se tutkii vielä pojan puhelimen sisältöä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.