Mainos

Vantaalainen Sami on ollut kateissa jo lähes kaksi viikkoa – puhelin mykistyi vasta myöhemmin, auto löytyi ulkoilualueen parkkipaikalta

0:21

Viime viikon tiistaina kadonnut vuonna 1970 syntynyt vantaalainen Sami Kortelainen on edelleen kadoksissa.

Viimeinen havainto miehestä on aamupäivästä 5. kesäkuuta. Kadonneen miehen käyttämä auto löytyi Vantaan Petikon ulkoilualueen parkkipaikalta.

Katso videolta, minkälaiselta näyttää Samin auton löytöpaikalla Petikon ulkoilualueella ja sen parkkipaikalla.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa edelleen havaintoja Kortelaisesta.

– Vahvin epäilymme on, että hän on jossakin maastossa, koska mistään muustakaan ei ole mitään viitteitä. Hänestä ei ole havaintoja mistään, komisario Markus Hammarström Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.

Lähiomaiset näkivät viimeisenä

Kortelaisen puhelin oli päällä vielä jonkin aikaa katoamisen jälkeen, mutta nyt se on kiinni. Lähiomaiset olivat viimeiset, jotka näkivät Kortelaisen viime viikon maanantai-iltana.

– Kaikki oli ihan normaalisti silloin eikä hänen katoamiselleen ole mitään selkeää syytä.

Poliisi on tehnyt etsintöjä miehen löytämiseksi ja maastoetsintöjä on tarkoitus jatkaa Petikon alueella jo viikonloppuna.

– Siellä on tehty etsintöjä poliisikoiran kanssa jo heti hänen katoamisensa jälkeen ja uudestaan tällä viikolla, mutta mitään ei ole löytynyt. Toisaalta Petikko on valtavan iso alue, Hammarström sanoo.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista Kortelaiseen liittyvistä havainnoista tai hänen nykyiseen olinpaikkaan liittyvistä tiedoista osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja