Mainos

Loukkaantunut 6-vuotias oli matkalla kaverinsa luota kotiin – Mitä tapahtui tällä vajaan kilometrin matkalla?

Kauhavan Kortesjärvellä vakavasti loukkaantuneena löytynyt 6-vuotias tyttö oli matkalla kaverinsa luota kotiin.

Pyörällä liikkuneen tytön reitti kulki Pohjanmaan poliisin mukaan Pappilantieltä Kulmatielle. Matkan pituus oli tietä pitkin vajaa kilometri. Jutun kuvituksena olevassa kartassa on merkitty paikka, josta tyttö lähti, tytön löytöpaikka ja määränpää.

Tyttö joutui kuitenkin matkalla toistaiseksi tuntemattomasta syystä ojaan Mannisentien varrella, Rasin kentän tienhaaran kohdalla. Hänet löydettiin lauantaina noin kello 17.20.

Ilmeisesti tyttö on joutunut olemaan ojassa y pari tuntia.

– Tyttö oli lähtenyt kaverin luota kolmen aikaan iltapäivällä. Puoli tuntia sen jälkeen tytön läheiset tulivat kyselemään kaverilta, oliko tyttö vielä siellä, kertoo rikoskomisario Sakari Palomäki Pohjanmaan poliisilaitokselta.

Vammat täsmäävät ulosajoon ja onnettomuuteen

Tyttöä itseään ei ole vielä päästy puhuttamaan lauantain tapahtumista, sillä hän on loukkaantunut vakavasti. Palomäki ei kerro tarkemmin vammoista, mutta sanoo, että ne sopivat ainakin kahteen erilaiseen tapahtumaan.

– Vammat täsmäävät sekä yksittäiseen ojaanajoon että liikenneonnettomuuteenkin. Pyörässä ei ollut isoja vaurioita, mutta se ei kerro siitä, ettei mukana olisi voinut olla toista osapuolta, Palomäki sanoo.

Hän kertoo, että poliisi ei ole toistaiseksi saanut konkreettisia vihjeitä siitä, mitä tytölle on tapahtunut. Poliisi toivoo edelleen vihjeitä lauantailta kello 15-17.20 väliseltä ajalta sähköpostiosoitteeseen tutkinta.lapua@poliisi.fi tai numeroon 0295 440 513.

– Tietysti toivomme, että jos joku on ollut osallisena tytön ojaan ajautumiseen, hän ottaisi itse yhteyttä poliisiin.

6-vuotias tyttö oli liikkeellä vaaleanpunaisella lasten polkupyörällä. Hän oli pukeutunut vaaleanpunaisiin housuihin, keltaiseen paitaan ja vaaleanpunaiseen pyöräilykypärään.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.