Kuolinsyy vahvistui: traagiseen onnettomuuteen joutunut 22-vuotias pyöräilijä sai massiiviset vammat törmäyksessä siltarumpuun

Maanantaina Puolan ympäriajossa kaatunut kilpapyöräilijä Bjorg Lambrecht kuoli sisäiseen verenvuotoon.

Lambrechtin kilpatallin lääkäri kertoi keskiviikkona, että Lambrecht sai törmäyksessä siltarumpuun sisäisen verenvuodon, jota seurasi sydämen pysähtyminen.

–  Bjorg sai törmäyksessä ison repeämän maksaan, mistä seurasi massiivinen sisäinen verenvuoto ja sitten sydämen pysähdys, Lotto Soudal -tallin lääkäri Maarten Meirhaeghe kertoi joukkueen tiedotteessa.

–  Bjorgilla oli tilanteessa valtavasti äärimmäisen huonoa onnea. Hän sai kaatuessaan vammat, joista toipuminen olisi vaatinut ihmeen, jota hänelle ei nyt ollut tarjolla.

Lambrechtin onnettomuus sattui sadekelillä. Hänet vietiin pikaisesti Rybnikin sairaalaan leikattavaksi, mutta hänet todettiin leikkauspöydällä kuolleeksi.

–  Kyse ei ollut paikasta eikä ajasta, jossa Bjorg saatiin hoitoon. Hänen vammansa olivat niin vakavat, että lopputulos olisi voinut olla sama, vaikka hän olisi ollut valmiiksi sairaalassa, Meirhaeghe arveli.

Rybnikin yleinen syyttäjä johtaa onnettomuuden tutkintaa.

Lue myös:

    Uusimmat