Ammattipyöräilijä jäi auton yliajamaksi, kuljettaja pakeni paikalta – talli julkaisi pysäyttävän kuvan sairaalavuoteelta

Tanskalainen ammattipyöräilijä Mikkel Honoré jäi torstaina auton yliajamaksi harjoituslenkillään. Auton kuljettaja ei jäänyt paikalle selvittämään törmäyksestä aiheutuneita vammoja, vaan poistui paikalta.

Honorén talli Deceuninck-Quickstep julkaisi onnettomuudesta lausunnon Twitterissä. Talli julkaisi samassa yhteydessä myös kuvan Honorésta makaamassa sairaalasängyssä kasvot naarmuilla.

– Valitettavasti Mikkel Honoré joutui yliajon uhriksi harjoitellessaan tänään. Hänet vietiin sairaalaan, jossa hänelle tehtiin useita tarkistuksia ja tutkimuksia, joiden tulokset onneksi olivat normaalit, joten hänet päästettiin lähtemään joitain tunteja myöhemmin.

Tallin twiitin voit katso alta tai tästä linkistä.

Talli kertoi Cyclingnewsille, että Honoré pitää tapauksen vuoksi useamman päivän pyöräilytauon toipuakseen onnettomuudesta.

– Hänen lihaksensa ovat kipeät ja hänellä on joitan naarmuja. Hän lepää nyt muutaman päivän ennen kuin palaa pyörän päälle.

Honoré ajaa toista vuottaan Deceuninck-Quickstep-tallissa. Hän itse kertasi tapausta Twitterissä.

– Olin harjoituslenkillä, kun auto osui minuun ja ajoi pois. Nyt on aika muutokselle. Turvallisuuteen pitää kiinnittää enemmän huomiota, että voimme yhdessä jakaa nämä kauniit tiet, joita voin ilokseni kutsua toimistokseni. Kiitos Alice Gasparinille, joka auttoi minua onnettomuuden jälkeen.

23-vuotias Honoré osallistui viime vuonna Italian ympäriajoon ja oli lopputuloksissa 101:s.



Lue myös:

    Uusimmat