Mainos

Kuolemansairas perheenisä toivoi vielä viimeistä joulua – vaimolta koskettava pyyntö kaikille

Jo yhden miehen syövälle menettänyt Becky Odum esitti Facebookissa erikoisen pyynnön, jotta hän voisi antaa miehelleen vielä yhden joulun.

Samalla viikolla, kun Beckyn aviomies, David Odum, aloitti saattohoidon, neljän lapsen äiti alkoi järjestää miehelleen ennenaikaista joulua.

– David rakastaa juhlapyhiä ja toivoo voivansa viettää vielä yhden joulun perheensä kanssa. Me aiomme antaa sen hänelle, kirjoitti Becky Facebook-tilillään.

Hän kertoi alkaneensa keräämään pariskunnan yhteisten lasten kanssa joulukoristeita, jotta he pääsisivät mahdollisimman nopeasti koristelemaan asuntoaan juhlakuntoon.

Osanotto jouluseppelein


Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Davidin ongelmat alkoivat ilmetä keväällä, kun hän meni lääkärin vastaanotolle ankarien vatsakipujen vuoksi. Perheenisän umpilisäkkeestä löytyi syöpäkasvain, ja hän palasi kotiinsa mukanaan muutaman kuukauden elinaikaennuste.

Perhe päätti elää täysillä viimeiset hetkensä kokonaisena. Syyskuussa Odumit ovat kutsuneet sukulaisiaan luokseen sekä Davidin syntymäpäivää että aikaistettua joulua juhlimaan. Facebookissa Becky kehotti myös muita osallistumaan surua ja iloa yhdistävään juhlaan.

– Kutsumme teidät liittymään juhlintaamme laittamalla jouluseppeleen omaankin oveenne. Aina oven avatessanne tai sulkiessanne katsokaa ajankohtaan sopimatonta koristetta ja suokaa ajatus Davidille, Becky kirjoitti Facebook-tilillään.

Osoitettu tuki auttaa perhettä jaksamaan

Perheen tavoitteena oli kerätä vähintään 48 kuvaa jouluseppeleistä 48 vuotta täyttävälle Davidille. Tavoite täyttyi rutkasti, sillä muutamassa päivässä Beckyn päivitystä oli jaettu yli 200 kertaa ja se oli kerännyt yli sata kommenttia. Mukana oli paljon kuvia loppukesän jouluseppeleistä.

Vaikka osanotot eivät vie surua pois, Becky kertoo sosiaalisessa mediassa saadun tuen auttaneen koko perhettä.

Lähde: Fox News

 ***

6:15

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja