Parantumatonta syöpää sairastava Jamie, 38, ikuistettiin yhteiskuvaan vastasyntyneen tyttärensä kanssa – 48 tuntia myöhemmin saapui suru-uutinen

Viivi sai 29-vuotiaana tietää sairastavansa parantumatonta keuhkosyöpää 0:27
29-vuotiaana Viivi sai tietää sairastavansa parantumatonta keuhkosyöpää.

Isän viimeinen toive toteutui.

Parantumatonta syöpää sairastanut 38-vuotias brittiläinen Jamie Hunter kuoli vain 48 tuntia sen jälkeen, kun hän oli päässyt pitelemään sylissään vastasyntynyttä tytärtään Harper Mayta, kertoo Birmingham Mail -sivusto.

Vauvan syntymää oli aikaistettu, jotta Jamie ehtisi nähdä tytön. Maanantaina 11. toukokuuta Harper May saapui maailmaan.

13. toukokuuta tuli tieto, että Jamie oli menehtynyt. Asiasta kertoi Twitterissä Sutton United FC -jalkapallojoukkue, jonka manageri ja valmentajana Jamie oli ollut.

”Mitä syvimmän surun vallassa joudumme kertomaan, että meille kaikille rakas Jamie on menehtynyt.”

Viimeinen toive toteutui

Jamien viimeinen toive oli ollut se, että hän ehtisi nähdä vastasyntyneen tyttärensä. Tämä toive toteutui. Isä ja tytär ikuistettiin herkkään valokuvaan, jossa Jamie pitelee vauvaa sylissään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Syöpä oli levinnyt munuaisista maksaan

Perheystävä Phil Taylor oli kertonut Birmingham Live -sivustolle aiemmin, että Jamie ja hänen kumppaninsa Beccy Flint olivat olleet todella innoissaan, kun he olivat saaneet tietää, että heidän esikoisensa syntyisi toukokuussa 2020.

Liikunnanopettajana työskennellyt Jamie alkoi lokakuussa 2019 kärsiä kovasta kylkikivusta. Tämän vuoden maaliskuussa hänellä todettiin munuaissyöpä. 

Kuukautta myöhemmin Jamie sai tietää, että syöpä oli levinnyt maksaan. Mitään ei ollut enää tehtävissä.

Ystävät perustivat nettirahoitussivun Jamien perheelle. Lahjoituksia tuli runsain määrin jo ensimmäisen kahden vuorokauden aikana.

Lue myös:

    Uusimmat