Mainos

Nainen antoi ruokaa kodittomalle kissalle – sai kiitokseksi pienen lahjan

Kulkukissa antoi häntä ruokkineelle naiselle pienen ja pörröisen lahjan, josta muodostui nopeasti rakastettu perheenjäsen. 

Naapurustonsa kulkukissoja ruokkinut nainen yllättyi täysin, kun hän löysi parvekkeeltaan muutaman kutsumattoman vieraan. 

– Eräänä päivänä ystäväni löysi tämän pienen kissanpennun parvekkeeltaan, Reddit-käyttäjä Ottmarhitzfeld kertoo tapahtuneesta.

Eläinrakkaan naisen perhe kasasi nopeasti sängyn emolle ja pennulle, mutta emokissalla oli mielessään muita suunnitelmia. Hetken päästä kissa päätti jättää pentunsa hyvään perheeseen ja lähteä itse omille teilleen. Kun emokissaa ei kuulunut takaisin, pennun löytäjät tiesivät välittömästi, että heidän tulisi auttaa.

Pentu on nyt onnellinen ja rakastettu 

Reddit-käyttäjä kertoo, että hänen ystävänsä vei kissanpennun eläinlääkärille. Pian Flootyksi nimetty kissanpentu muutti perheen luo, ja se elää nyt onnellista elämää omistajiensa, sekä kahden koiran ja toisen kissan kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka perhe toivoo, että emokissa palaisi jonain päivänä, nyt pennulla on katto päänsä päällä ja rakastava perhe ympärillään. Tärkeintä on, että pieni Flooty on onnellinen ja rakastettu. 

Toisin kuin monet luulevat, erilaiset lemmikit voivat tulla yllättävänkin hyvin toimeen. Katso videolta tarina sokean koiran ja kissan suloisesta ystävyydestä. 

0:23

Lähde: Lovemeow

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.