Mainos

Kuolemaan johtaneen parvekeputoamisen takana riidan selvittely

Oulussa toissailtana tapahtuneen 18-vuotiaan somalialaisen miehen parvekkeelta putoamisen taustalla oli riidan selvittely. Mies tipahti kuudennen kerroksen parvekkeelta yrittäessään paeta kolmea ihmistä, jotka pyrkivät hänen asuntoonsa.

Poliisin mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun oululainen parikymppinen nainen oli vierailulla miehen asunnossa. Heille oli syntynyt erimielisyyttä, josta nainen kertoi veljelleen. Veli oli vierailulla samassa rapussa asuvan ystävänsä asunnolla. Veli päätti lähteä selvittämään asiaa asunnolle.

Naisen veli yritti ensin oveen hakkaamalla saada miestä avaamaan asuntonsa ovi. Tämän jälkeen hän sai ilmeisesti potkimalla rikottua ovea sen verran, että pystyi aukaisemaan oven. Mukana hänellä oli siskonsa lisäksi samassa rapussa asuva kolmekymppinen mies.

Poliisin mukaan somalialaismies ilmeisesti säikähti oveen hakkaamista ja asuntoon tunkeutumista siinä määrin, että yritti paeta kuudennen kerroksen asuntonsa tuuletusikkunan kautta läheiselle parvekkeelle. Mies kuitenkin tipahti kesken yrityksensä maahan loukkaantuen vakavasti.

Mies kuljetettiin Oulun keskussairaalaan, jossa hän menehtyi muutama tunti putoamisen jälkeen vammoihinsa.

Fyysistä kontaktia miehen ja asuntoon tunkeutuneiden kesken ei poliisin mukaan ilmeisesti ole tapahtunut. Asuntoon tunkeutunut mies oli varustautunut metalliputkella. Hän ja hänen siskonsa olivat nauttineet alkoholia ennen tapahtumaa.

Poliisi on pidättänyt asuntoon tunkeutuneet miehet ja naisen. Heidän kuulusteluja jatketaan tänään. Mahdollisesta vangitsemisesityksestä päätetään huomiseen puoleenpäivään mennessä.

Sisarukset ovat olleet tekemisissä poliisin kanssa aiemminkin useita kertoja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.