Kuntosali kiinni? Näin löydät lähimmän ilmaisen treenipaikan tai muuta mielenkiintoista tekemistä

Naisen lomaideasta tuli hitti – tällä majoitusniksillä voi säästää rahaa 1:44
Katso myös: Tällä majoitusniksillä voi säästää rahaa, mutta myös seikkailumieltä vaaditaan! Kahden naisen lomaideasta tuli hitti.

Listasimme kiinnostavat karttapalvelut, joista voi löytää vaikkapa liikuntainnostuksen!

Pahentuneen koronatilanteen vuoksi monet kuntosalit ovat kiinni. Liikkumista ei silti tarvitse lopettaa, sillä netistä löytyy vinkki treeniin jos toiseenkin – esimerkiksi Helsingin Seudun Lintutieteellinen Yhdistys Tringa ry ylläpitää karttaa, jolta löydät Länsi-Uudenmaan lintutornien sijainnin!

Listasimme muutkin kiinnostavat karttapalvelut, joista löydät hupia ja tekemistä! Paikkojen aukiolot ja mahdolliset rajoitteet kannattaa kuitenkin tarkistaa erikseen.

Valion uusi sivusto kokoaa yhteen suomalaisten suosikkiulkoliikuntapaikat ympäri maata. Kuka tahansa voi lisätä sivustolle ulkoliikuntapaikkoja. Paikan ei tarvitse olla ulkokuntosali; kyseessä voi olla vaikkapa hyvä juoksumäki tai hien pintaan saavat rappuset.

Metsähallituksen Retkikartta.fistä voi etsiä toiveidensa mukaista retkikohdetta Suomesta.  Valitse suodattimista paikkakunta sekä retkesi luonne: haluatko vaellella, kalastaa tai kenties vain viettää aikaa luonnossa?

Retkipaikka.fistä löydät retkikohteita Etelä-Suomea myöten. Voit valita paikan toiveidesi mukaan: voit etsiä esimerkiksi saunaa, melontapaikkoja, suunnistusreittejä, nähtävyyksiä tai esteettömiä kohteita.

Kaipaatko jo joulua? Tee teemareissu – tällaisia jouluisia paikkoja Suomesta löytyy:

Matka joulun sydämeen – tällaisia jouluisia paikkoja Suomesta löytyy 2:30

St1-ketjun ylläpitämä Koko Suomen Aarrekartta on tarkoitettu autoilijoille – luonnollisesti. Kartalta löydät esimerkiksi museoita, luontokohteita tai historiallisia kohteita. Myös selfiepaikkoja on listattu.

Tähtitieteellinen yhdistyksen Ursan ylläpitämä tähtikartta esittelee tähtikuvioita, jotka voit nähdä senhetkisestä olinpaikastasi. Kartasta on myös mobiiliversio: kun osoitat puhelimen taivasta kohti, kartta näyttää, millaisia tähtikuvioita kyseisessä suunnassa on.

Hiihtämäänkö mielit? Latukartta tarjoaa tietoa latujen sijainnista Suomessa. Myös ladun kunto mainitaan.

Irstas matka Suomeen

Runkunneva, Terskanperä ja Hevonperse. Muun muassa näiden viehkeästi nimettyjen kohteiden läpi kulki Alisan ja Susannan maaliskuun 2020 reissu. Kokeile sinäkin – piirsimme kartan:

Lähteet: Valio, palvelujen sivut

Lue myös:

    Uusimmat